Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας: Πρόσκληση εγγραφής στον κατάλογο προμηθευτών

Ανοιχτή πρόσκληση απηύθυνε τo Αθηνά- Eρευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης για επιχειρήσεις και άτομα που ενδιαφέρονται για εγγραφή στον κατάλογο προμηθευτών - παρόχων ταξιδιωτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαμονής.

 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00μ.μ., ενώ οι υπηρεσίες αφορούν σε ταξίδια, έκδοση εισιτηρίων κρατήσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, αφορούν σε:

-Μετακινήσεις αεροπορικές, ακτοπλοϊκές, σιδηροδρομικές, οδικές, εσωτερικού και εξωτερικού.

-Ξενοδοχειακές κρατήσεις για τη διαμονή του Προέδρου-Γενικού Διευθυντή, των Διευθυντών Ινστιτούτων, των Υπευθύνων Μονάδων, των ερευνητών, των ειδικών λειτουργικών επιστημόνων, των μελών ΔΕΠ, των μελών ΔΣ, των συνεργατών ΝΠΔΔ & ευρύτερου δημόσιου τομέα, του τεχνικού, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού και των λοιπών συνεργατών, στο εσωτερικό ή το εξωτερικό για τις ανάγκες των ερευνητικών έργων/προγραμμάτων καθώς και για τις μετακινήσεις οι οποίες θα καλύπτονται από τον τακτικό προϋπολογισμό, την συμμετοχή σε συνέδρια, την συνεργασία με ομοειδείς φορείς ή Πανεπιστήμια ή χρηματοδοτικούς οργανισμούς, την εκπαίδευση και γενικά για την προώθηση των σκοπών του Ερευνητικού Κέντρου.

Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις εγγράφως στο Αθηνά- Eρευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης (Αρτέμιδος 6 & Επιδαύρου, Μαρούσι Αττικής, ΤΚ:15125), Τηλέφωνο: 210 6875300, fax: 210 6854270, Δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το πλήρες αρχείο της ανοικτής πρόσκλησης μπορεί να βρεθεί στο https://www.athenarc.gr/sites/default/files/194_17.1.20_ek_athina-pee_gia_eggrafi_se_katalogo_promitheyton5017.doc


protoselida

Media

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Βασίλη Λογοθετίδη

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Βασίλη Λογοθετίδη

Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού Βασίλη Λογοθετίδη, που πέθανε...

Αθλητικά

Μάντσεστερ Σίτι: “Πολιτικά κίνητρα” στην τιμωρία της Uefa

Μάντσεστερ Σίτι: “Πολιτικά κίνητρα” στην τιμωρία της Uefa…

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι Ferran Soriano υποστήριξε ότι η διετής αποβολή της ομάδας...

Τουρισμός

MTC GROUP: Παρουσίαση αθλητικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

MTC GROUP: Παρουσίαση αθλητικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

Σε εκδήλωση-παρουσίαση με στόχο την ανάδειξη του αθλητικού Τουρισμού θα συμμετέχει η MTC GROUP...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.