Πολιτική

Πέτσας: Δεν υπήρχε ποτέ θέμα με τον Αντώνη Σαμαρά

Αναφορικά με την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία της Βουλής μίλησε ο Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι «δεν υπήρξε ποτέ θέμα, για να υφίσταται».

 

Ο πρώην πρωθυπουργός απουσίαζε από την ονομαστική ψηφοφορία για τροπολογία για το ποδόσφαιρο, η οποία πέρασε με 156 «ναι» από την κυβερνητική πλειοψηφία. Η απουσία του προκάλεσε ερωτηματικά, καθώς είχε επιστρέψει από το ταξίδι στις ΗΠΑ και μέχρι το μεσημέρι κανείς δεν γνώριζε γιατί δεν είχε παέι στη Βουλή.

 

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά σε δήλωσή τους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωσαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός «ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί». Κυβερνητικοί κύκλοι, από την πλευρά τους διαβεβαίωσαν πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα με Σαμαρά», κλείνοντας το θέμα.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε και ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο γ.γ. της κυβέρνησης τηλεφώνησαν στον κ. Σαμαρά, ο οποίος δεν απάντησε και περίμεναν να επιστρέψει τις κλήσεις. Οταν ο πρώην πρωθυπουργός επικοινώνησε μαζί τους τους είπε ότι απουσίαζε για προσωπικούς λόγους και ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε ότι δεν ζητήθηκαν εξηγήσεις.

 

Σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την απουσία του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Πέτσας τόνισες ότι «δεν έχουν βάση». «Θα ήθελα να μην έχουμε συζήτηση για το θέμα, δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα για να υφίσταται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή