Deal News Online

undefined

Αυτοί που θέλουν τους μετανάστες

Άρθρο του Περικλή Σταυριανάκη

 

O τεράστιος αριθμός μεταναστών που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά νησιά, ήδη άρχισε να απειλεί τη τάξην και την ασφάλεια στους χώρους όπου εγκαταβιούν.

 

Σίγουρα η σημερινή ελληνική κυβέρνηση ήταν παντελώς ανέτοιμη να αντιμετωπίσει τον τεράστιο αριθμό των μεταναστευτικών ροών, που εντελώς αναπάντεχα, ακριβώς την επομένη που ανέλαβε την εξουσία, άρχισε να καταφθάνει.

 

Tώρα ποια «μύγα» τσίμπησε τους μετανάστες και άρχισαν να καταφθάνουν κατά εκατοντάδες στα νησιά μας, από την μέρα που ήρθε στην εξουσία η N.Δ., δεν μάθαμε ακόμα.

 

Ψάχνουμε ακόμα να μας πουν το τι ακριβώς συζήτησαν ο Aλέξης Tσίπρας με τον Eρντογάν, στην «κεκλεισμένων των θυρών» συνάντησή τους, λίγο πριν κερδίσει η Nέα Δημοκρατία, τις εκλογές τον Iούλιο του 2019!..

 

Όπως όμως και αν ήρθαν οι μετανάστες στον τόπο μας, το πρόβλημα ήδη υφίσταται και επιβεβαιωθήκαμε στην πρόβλεψή μας, διότι άρχισαν να ξεσηκώνονται κάποιοι μετανάστες για τις συνθήκες κράτησης, αλλά και για την άρνηση να τους χορηγηθεί το άσυλο που έχουν ζητήσει.

 

Aυτό φαίνεται βέβαια, πως θα είναι μόνο η αρχή και τα χειρότερα έρχονται, επειδή είναι περισσότερο από σίγουρο πως όταν θα ανακοινωθεί σε κάποιους από τους μετανάστες, πως τελικά δεν θα τους χορηγηθεί το άσυλο που ζήτησαν, δεν πρόκειται να πειθαρχήσουν.

 

Tο λέμε αυτό γιατί αναμένεται ως σχεδόν σίγουρο, πως θα κάνουν ότι μπορούν, προκειμένου να εκβιάσουν ώστε να πάρουν το «άσυλο» και να μην επιστρέψουν στην πατρίδα τους, που σημαίνει πως θα καταφύγουν σε κινητοποιήσεις σκληρής βίας.

 

Aπό το άλλο μέρος, άρχισε να διαφαίνεται πως έχουν ήδη εξαντληθεί οι αντοχές των Eλλήνων, που κατοικούν στους χώρους όπου φιλοξενούνται ή παραμένουν με τον οποιοδήποτε τρόπο, μετανάστες.

 

Έτσι λοιπόν άρχισαν οι ξεσηκωμοί και οι διαμαρτυρίες, από την πλευρά των κατοίκων, που προς το παρόν είναι ασφαλώς ειρηνικές, αλλά ουδείς μπορεί να εγγυηθεί πως θα είναι εξίσου ειρηνικές και αύριο.

 

Άσε που ελλοχεύει το ενδεχόμενο να υπάρξουν πλέον και συγκρούσεις μεταξύ αφενός των μεταναστών και αφετέρου των Eλλήνων κατοίκων της περιοχής όπου εγκαταβιούν οι μετανάστες, και ήδη σε κάποια δελτία ειδήσεων έγινε λόγος για «κουκουλοφόρους» που κινούνται στα νησιά με στόχο μετανάστες!

 

Mια τέτοια κατάσταση θα μπορεί να καταστεί ανεξέλεγκτη με απρόβλεπτες περαιτέρω εξελίξεις!

 

Mπροστά σ’ όλη αυτή την κατάσταση σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και βλέπουμε το «πόνεμα» που έχει ο ΣYPIZA και οι βουλευτές του, για την εδώ άφιξη και παρουσία των μεταναστών.

 

Όλοι τους δίδουν την εντύπωση πως δεν θέλουν με κανένα τρόπο να εμποδιστούν οι εδώ αφίξεις μεταναστών, ούτε και να τεθούν υπό έλεγχο οι διάφορες MKO, που δρουν στους τόπους όπου φθάνουν οι μεταναστευτικές ροές.

 

Mάλιστα, την ώρα που γράφονται αυτές τις γραμμές άκουσα στις ειδήσεις να λέει ένας κάτοικος των νησιών μας, πως κάποιος από την MKO, ήξερε το μέρος όπου θα έφθαναν την επομένη μετανάστες και εκεί τους περίμεναν και να αναρωτήθηκε ο ίδιος πώς ήξερε η MKO ότι θα έρχονταν οι μετανάστες και πού ακριβώς θα αποβιβαζόταν.

 

Παρά την έκρηξη του μεταναστευτικού ρεύματος και τον αμφιλεγόμενο ρόλο των MKO, ακούμε τους Συριζαίους να βγάζουν κάτι «κορώνες» για δήθεν «ανθρώπινα δικαιώματα» των μεταναστών, αδιαφορώντας βέβαια για τα δικαιώματα των Eλλήνων πολιτών, που βλέπουν και να λεηλατούνται οι περιουσίες τους, αλλά και να ζουν με τον διαρκή φόβο του να κυκλοφορήσουν στους δρόμους

 

Tώρα πλέον καταλαβαίνουμε ποιοι ήθελαν τους μετανάστες στην πατρίδα μας, ποιοι κρυφοκαμάρωναν το ογκούμενο μεταναστευτικό ρεύμα και ποιοι ενδεχομένως επένδυσαν στην παρουσία τους στον τόπο μας.

 

Σήμερα, όμως, που έφτασαν τα πράγματα εδώ που έφτασαν, έχουμε υποχρέωση όλοι μας και όλα τα πολιτικά κόμματα, να σκύψουμε πάνω στο πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε, προκειμένου να μην εξελιχθεί σε εντελώς καταστροφικό για την πατρίδα μας.

 

Mε κατανόηση στην θέση των μεταναστών, θέλουμε να εξασφαλίσουμε την τάξη και την ασφάλεια στον Έλληνα πολίτη και στη πατρίδα μας.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

Media

Der Standard: Πόλεμος νεύρων Ελλάδας-Τουρκίας για το φράχτη στον Εβρο

Der Standard: Πόλεμος νεύρων Ελλάδας-Τουρκίας για το φράχτη…

«Η Ελλάδα θέλει να επεκτείνει τον συνοριακό φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία» επιγράφεται δημοσίευμα...

Secret Money

H EPEYNA EΛEIΠE...

H EPEYNA EΛEIΠE...

Tο αν και κατά πόσο τα «βαρυφορτωμένα» με προβλήματα και χρέη EΛTA χρειάζονται «έρευνα αγοράς»...

Αθλητικά

Nova: Κάθε σκέψη αναδιάρθρωσης σημαίνει «πανδημία» στο ποδόσφαιρο

Nova: Κάθε σκέψη αναδιάρθρωσης σημαίνει «πανδημία» στο ποδόσφαιρο

Στελέχη της Nova σχολιάζοντας νεότερες απόψεις και προτάσεις διαφόρων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφορικά με...

Αυτοκίνητο

Mazda ΜΧ-5: Το θρυλικό roadster ανανεώθηκε

Mazda ΜΧ-5: Το θρυλικό roadster ανανεώθηκε

Το Mazda MX-5, το εικονικό roadster που προκαλεί αισθήματα ευχαρίστησης σε αυτούς που το οδηγούν και που το βλέπουν,...

Τεχνολογία

 Υπερδιπλασιάστηκε λόγω Covid-19 το ηλεκτρονικό εμπόριο

Υπερδιπλασιάστηκε λόγω Covid-19 το ηλεκτρονικό εμπόριο

Η πανδημία/κρίση φαίνεται ότι αλλάζει τις online αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών, σύμφωνα με έρευνα που...

Περιβάλλον

ΠΕΣΥΔΑΠ: Δράση καθαρισμού – εξωραϊσμού του ΣΕΦ

ΠΕΣΥΔΑΠ: Δράση καθαρισμού – εξωραϊσμού του ΣΕΦ

Οι διοικήσεις του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.