Τα κέρδη και οι φόβοι για τη Navios

Η ανησυχία

 

Μπορεί ο κορωνοϊός να μην επηρεάζει την αγορά των containerships προς το παρόν, μπορεί η εταιρία να έχει ισχυρή κερδοφορία για το Δ’  τρίμηνο του 2019 και βάσεις για συνέχιση αυτού του trend, όμως η επικεφαλής της, ανησυχεί. Ο λόγος για την εισηγμένη στην αμερικανική αγορά Navios Maritime Containers, συμφερόντων της Αγγελικής Φράγκου. Η εταιρία, ανακοίνωσε κέρδη 2,9 εκατ. δολαρίων (έναντι ζημιών 0,2 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο του 2018), και βελτίωση εσόδων στα 39 εκατ. δολάρια (έναντι 34,4 εκατ.) λόγω και της αύξησης του στόλου της.

 

Ωστόσο, η πρόεδρος και CEO της εταιρίας, Αγγελική Φράγκου, εκφράζει τον προβληματισμό της για τις συνέπειες που μπορεί να έχει η νεοεμφανιζόμενη ασθένεια: «Πιστεύουμε ότι η Navios Containers είναι σε καλή θέση για το 2020. Έχουμε γνώση επί των εσόδων μας μέσω των ναυλώσεων μας και του κόστους μέσω της ανανεωμένης συμφωνία διαχείρισης. Ωστόσο, δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τον αντίκτυπο του κοροναϊού της Κίνας, καθώς η εξέλιξη των γεγονότων καθιστά αδύνατη την αξιολόγηση των πιθανών συνεπειών».

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

Περιβάλλον

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές της Ελλάδας

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές…

Τον κίνδυνο υποβάθμισης του πολύπλοκου αναγλύφου που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, επισήμανε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.