Γύρισμα στην κερδοφορία

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα

 

Επιστροφή στην κερδοφορία καταδεικνύουν τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο ναυτιλιακή Dorian LPG, συμφερόντων του εφοπλιστή Γιάννη Χατζηπατέρα. Για το Δ’ τρίμηνο του 2019, η Dorian ανακοίνωσε πως έχει κέρδη ύψους 35,6 εκατ. δολαρίων, έναντι ζημιών 6,21 εκατ. δολαρίων στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2018, με τον τζίρο της να αυξάνεται στα 85,4 εκατ. δολάρια, από τα 55,1 εκατ. δολάρια το Δ’ τρίμηνο του 2018, καθώς η μέση τιμή ναύλωσης των πλοίων της ανήλθε στα 43.410 δολάρια ημερησίως, έναντι 30.108 δολαρίων για το αντίστοιχο τρίμηνο του 2018.

 

Αισιόδοξος δηλώνει ο πρόεδρος της εταιρίας, Γ. Χατζηπατέρας: «Οι τιμές είναι καλές και οι παραγγελίες VLGCs είναι σταθερές. Με έναν νεαρό, αποδοτικό ως προς τα καύσιμα στόλο, που πάνω από τον μισό θα είναι εξοπλισμένος με scrubbers μέσα στους επόμενους μήνες, ο IMO 2020 έχει ενισχύσει τη θέση μας στην αγορά».

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

Περιβάλλον

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές της Ελλάδας

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές…

Τον κίνδυνο υποβάθμισης του πολύπλοκου αναγλύφου που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, επισήμανε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.