Πτώση εμφανίζουν οι δείκτες της Wall Street

Ύστερα από τα ιστορικά υψηλά που κατέγραψαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση οι δείκτες της Wall Street φαίνεται να υποχωρούν σήμερα, Πέμπτη, υπό την πίεση των εξελίξεων στο μέτωπο του κοροναϊού.

 

Συγκεκριμένα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημειώνει απώλειες 107 μονάδες και διαμορφώνεται πέριξ των 29.444 μονάδων.

 

Ο ευρύτερος S&P 500 υποχωρεί κατά 0,25%, στις 3.370 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq κινείται 0,34% χαμηλότερα, στις 9.692 μονάδες.

 

Στο επιχειρηματικό ταμπλό, στο προσκήνιο βρίσκονται σήμερα οι μετοχές της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι σκοπεύει να εκδώσει νέες μετοχές αξίας σχεδόν 2 δισ. δολαρίων, με τα έσοδα της έκδοσης να προορίζονται για την ενίσχυση του ισολογισμού της και την κάλυψη επιχειρηματικών σκοπών. Η μετοχή της εταιρείας αντέστρεψε τις απώλειες που κατέγραφε στις προσυνεδριακές συναλλαγές και πλέον κινείται ελαφρώς ανοδικά.

 

Στον αντίποδα, απώλειες καταγράφει ο τίτλος της Cisco. Τα έσοδα της εταιρείας υποχώρησαν κατά 4% σε ετήσια βάση.

 

Πτώση καταγράφει και η μετοχή της Pepsico, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε σημαντική πρώτη της κερδοφορίας της στο τέταρτο τρίμηνο.


protoselida

Περιβάλλον

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές της Ελλάδας

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές…

Τον κίνδυνο υποβάθμισης του πολύπλοκου αναγλύφου που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, επισήμανε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.