Αυξανόμενο ενδιαφέρον Ιταλών για το φετινό καλοκαίρι

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας συμμετείχε σε διήμερο workshop στο Μιλάνο στις 9-10/02/2020 με Β2Β συναντήσεις, μέσω του οποίου διαπιστώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον Ιταλών για προκρατήσεις στην Ελλάδα κατά την επερχόμενη τουριστική περίοδο.

 

Συγκεκριμένα, στην διήμερη εκδήλωση με τίτλο Travel Open Day, οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ Ιταλίας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν στελέχη Tour Operators και ταξιδιωτικών πρακτορείων, αεροπορικών εταιρειών και εκπρόσωπους Ιταλικών μέσων, όπου και επιβεβαίωσαν τη διαχρονική αγάπη των Ιταλών για τη χώρα μας, αλλά και τη νέα τουριστική τάση των τουριστικών παραγόντων της γειτονικής χώρας, οι οποίοι αναζητούν πλέον λιγότερο δημοφιλείς στο εξωτερικό τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας συμμετείχε στο διήμερο workshop Β2Β συναντήσεων, με στόχο την καλλιέργεια των μακροχρόνιων σχέσεων με την Ιταλική τουριστική αγορά και την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία προς την Ελλάδα το 2020.

 

Τέλος, σημειώνεται ότι, η συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας στην εκδήλωση, ήταν δωρεάν, καθώς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας και των καλών σχέσεων, που η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας έχει καλλιεργήσει στην αγορά της γειτονικής χώρας.


protoselida

Περιβάλλον

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές της Ελλάδας

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές…

Τον κίνδυνο υποβάθμισης του πολύπλοκου αναγλύφου που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, επισήμανε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.