Εβδομαδιαία κέρδη 0,8% εμφάνισε ο χρυσός

Άνοδο είχε και σήμερα Παρασκευή ο χρυσός με την εβδομάδα να ολοκληρώνεται με κέρδη.

 

Το συμβόλαιο Απριλίου για τον χρυσό σημείωσε άνοδο κατά 0,5% ή κατά 7,60 δολάρια, κλείνοντας στα 1.586,40 δολάρια η ουγγιά, που είναι το υψηλότερο επίπεδο που έχει βρεθεί το πολύτιμο μέταλλο από τις 31 Ιανουαρίου. Μετά και τη σημερινή άνοδο, ο χρυσός σημείωσε αύξηση 0,8% σε εβδομαδιαία βάση.

 

Ανοδικά κινήθηκε και το συμβόλαιο Μαρτίου για το ασήμι, που ενισχύθηκε την Παρασκευή σχεδόν 0,7%, προσθέτοντας 11,5 σεντς και κλείνοντας στα 17,734 δολάρια η ουγγιά, με τα εβδομαδιαία κέρδη του μετάλλου να διαμορφώνοντας σε 0,2%.

 

Στα υπόλοιπα μέταλλα, η πλατίνα παράδοσης Απριλίου υποχώρησε κατά 0,6% και ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στα 968,80 δολάρια η ουγγιά, ήτοι 40 σεντς χαμηλότερα από το κλείσιμο της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ το συμβόλαιο Μαρτίου για το παλλάδιο σημείωσε πτώση 1,5% και έκλεισε στα 2.316,70 δολάρια η ουγγιά, σημειώνοντας ωστόσο εβδομαδιαία κέρδη της τάξης του 4,8%. Τέλος, το συμβόλαιο Μαρτίου για τον χαλκό υποχώρησε κατά 0,5%, στα 2,5995 δολάρια η λίβα, με το μέταλλο να σημειώνει όμως κέρδη σε διάστημα εβδομάδας κατά 1,8%.


protoselida

Περιβάλλον

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές της Ελλάδας

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές…

Τον κίνδυνο υποβάθμισης του πολύπλοκου αναγλύφου που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, επισήμανε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.