Αθλητικά

Φώτο του Μπιν Λάντεν στην εξέδρα της Λιντς

H Λιντς ενέτεινε τους ελέγχους για να "διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν πλέον προσβλητικές εικόνες" μετά την αφαίρεση μιας φωτογραφίας του Osama bin Laden από τις εξέδρες του Elland Road.

 

Η συγκεκριμένη απεικόνιση του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα συμπεριλήφθηκε σε χαρτόνι των οπαδών που τοποθετήθηκαν στις κερκίδες για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου ενάντια στη Φούλαμ.

 

Στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της COVID-19, πολλοί αγγλικοί σύλλογοι δίνουν στους οπαδούς τους την ευκαιρία να στείλουν φωτογραφίες που θα μπουν στις άδειες θέσεις τους, με κόστος 25 £. Περίπου 15.000 εξ αυτών των «crowdies» αναμένεται να τοποθετηθούν σε θέσεις για τα υπόλοιπα πέντε εντός έδρας παιχνίδια της Λιντς.

 

Κάποιος οπαδός φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε αυτό το μέτρο, πιθανότατα για να "τρολλάρει". Ένας οπαδός της Λιντς δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter, δείχνοντας μια εικόνα του εαυτού του καθισμένου ανάμεσα σε άλλες εικόνες, ανάμεσα στις οποίες αυτή του Μπιν Λάντεν.

 

Σημειώνεται ότι στην Αυστραλία αναφέρθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι μια φωτογραφία του Βρετανού serial killer, Χάρολντ Σίπμαν, εντοπίστηκε στις εξέδρες ενός παιχνιδιού της National Rugby League.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή