Deal News Online

undefined

ΠΣΑΤ: Προκήρυξη για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία 2020

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) προκηρύσσει και φέτος τα Δημοσιογραφικά Βραβεία 2020, για τους συναδέλφους – μέλη του Συνδέσμου, με την φετινή τελετή βράβευσης, για λόγους κατανοητούς, ενδεχομένως να γίνεται σε ανοικτό χώρο και νωρίτερα χρονικά, σε σχέση με το παρελθόν.

 

Οι υποψηφιότητες, για τα 23α βραβεία, μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία του ΠΣΑΤ, με θέματα που έχουν δημοσιευθεί, μεταδοθεί και παρουσιαστεί, από τις 12 Οκτωβρίου 2019 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 π.μ..

 

Σε σχέση με τις προϋποθέσεις, για τη συμμετοχή στα Δημοσιογραφικά Βραβεία 2020, όπως κάθε χρόνο ο υποψήφιος, δεν μπορεί να αυτοπροταθεί. Απαιτείται η υπογεγραμμένη πρόταση δύο (2) συναδέλφων, μελών του ΠΣΑΤ, με την απαραίτητη υπενθύμιση, τόσο οι προτείνοντες όσο και ο προτεινόμενος να είναι ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ στο Σύνδεσμο. Στα Δημοσιογραφικά Βραβεία 2020, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, οι συνάδελφοι που βραβεύτηκαν το 2019.

 

Η πρόταση μπορεί να αφορά, Συνέντευξη, Άρθρο, Έρευνα, Σχόλιο, Ρεπορτάζ, γενικά δημοσιογραφικό προϊόν, σε Έντυπα και Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, Ιστοσελίδες, WEB TV. Αναλόγως με τις κατατεθειμένες προτάσεις, διαμορφώνονται και οι επί μέρους κατηγορίες προς Βράβευση.Τα προτεινόμενα θέματα, θα πρέπει να είναι στην αυθεντική τους μορφή, χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.

 

Στην περίπτωση που το προτεινόμενο θέμα αποτελεί αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, απαιτείται η ονομαστική αναφορά των συναδέλφων που μετείχαν σ' αυτή και είναι φυσικά Μέλη του Συνδέσμου. Σ' ότι αφορά τα προτεινόμενα θέματα συναδέλφων φωτορεπόρτερ, Μελών του ΠΣΑΤ, αυτά μπορεί να είναι το ανώτερο έως τρία (3) για τον καθένα.

 

Στις επί μέρους Κατηγορίες, θα πρέπει να είναι περισσότερες της μιας (1) οι υποψηφιότητες, για να υπάρξει σχετική απόφαση Βράβευσης από την Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ. Τα μέλη της Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, έχουν το δικαίωμα, πέραν των υποψηφιοτήτων που κατατίθενται, να προτείνουν κι αυτά θέματα προς Βράβευση.

 

Ξεχωριστή μνεία υπάρχει για το ειδικό επαμειβόμενο Έπαθλο (500 ευρώ) "Θεαγένης ο Θάσιος", που έχει θεσμοθετηθεί μετά από σχετική προσφορά του Μέλους του Συνδέσμου Βάσως Μόραλη και του συζύγου της, επίσης Δημοσιογράφου, Κώστα Γιωτάκη, αφορά τους νέους συναδέλφους μας, Μέλη του Συνδέσμου, στους οποίους και επιβραβεύεται η συνεπής και συνεχής δημοσιογραφική κάλυψη των Αθλημάτων, πέραν του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ.

 

Σημειώνεται ότι τα προτεινόμενα προς Βράβευση θέματα, θα πρέπει να αποσταλούν, ή κατατεθούν στα γραφεία του ΠΣΑΤ (Ασκληπιού 3, Αθήνα), με την ένδειξη «Για Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων» σε φάκελο, ή ηλεκτρονικά ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) το αργότερο έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 π.μ..


protoselida

World Business

Και στο τέλος, χάνει η... λίρα

Και στο τέλος, χάνει η... λίρα

Το «στοίχημα» του Erdogan για την τουρκική οικονομία και ο εφιάλτης νέας συναλλαγματικής κρίσης...

Secret Money

ON TIME H «NEA ΣIΔMA»

ON TIME H «NEA ΣIΔMA»

Mε βάση το «χρονοδιάγραμμα» προχωρεί η υπόθεση του deal ΣIΔMA-Mπήτρος, για την απορρόφηση του μεταλλουργικού...

Αθλητικά

«Κρέμασε τα παπούτσια του» ο Ίκερ Κασίγιας

«Κρέμασε τα παπούτσια του» ο Ίκερ Κασίγιας

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και Ισπανίας Iker Casillas αποχώρησε από την ποδοσφαιρική δράση σε ηλικία...

Αυτοκίνητο

Ακόμα πιο προσιτά τα αυτοκίνητα MAZDA

Ακόμα πιο προσιτά τα αυτοκίνητα MAZDA

Πολύ καλά τα νέα για τα αυτοκίνητα της Mazda μετά την εφαρμογή του νέου φορολογικού...

Τεχνολογία

Facebook και Microsoft vs Apple

Facebook και Microsoft vs Apple

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους τεχνολογικούς κολοσσούς της Wall Street, με τη Microsoft και το...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.