Τεχνολογία

Zoom for Home για κάθε είδους τηλεργασία

Το Zoom έγινε το κύριο εργαλείο για διαδικτυακές επικοινωνίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά η εταιρεία που το διαχειρίζεται διαπίστωσε ότι εξακολουθεί να είναι δύσκολο για πολλούς εργαζόμενους να ρυθμίσουν τον εξοπλισμό και το λογισμικό για να πραγματοποιήσουν αποτελεσματικά μια συνάντηση.

 

Η απάντηση της εταιρείας είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας all-in-one με λογισμικό Zoom που είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει σε ένα ενιαίο ψηφιακό πακέτο. Το Zoom for Homeθα φέρει, όσα θα χρειαστεί ένας επαγγελματίας ή οικιακός χρήστης για να μπορεί να κάνει βιντεοδιασκέψεις από την άνεση του οικιακού του γραφείου. Περιλαμβάνει τόσο τα στοιχεία εξοπλισμού, όπως οθόνες, κάμερες και μικρόφωνα όσο και το απαραίτητο λογισμικό, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης από την πλευρά του τελικού χρήστη.

 

Βασική φιλοσοφία του πακέτου είναι να μπορεί να έχει ο οικιακός χρήστης όλα όσα του προσφέρει ένα σύστημα που βρίσκεται εγκατεστημένο στο γραφείο του, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις για να το χρησιμοποιεί καθημερινά, απλώς και μόνο βάζοντας το username και το password που διαθέτει για τη σύνδεσή του στο Zoom. Το εν λόγω πακέτο περιλαμβάνει μία οθόνη διαγωνίου 27 ιντσών, τρεις ευρυγώνιες κάμερες και 8 μικρόφωνα, μαζί με το λογισμικό του Zoom.

 

Με την συγκεκριμένη εφαρμογή εκτιμάται ότι θα μπορούν να αρθούν με εύκολο τρόπο όλοι οι περιορισμοί που μπορεί να υπάρχουν από την εργασία από το σπίτι, ακόμα και για έναν άνθρωπο που έχει αναλάβει μία θέση ευθύνης σε έναν οργανισμό ή μία επιχείρηση.

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα από την IBM το 81% των εργαζόμενων με τηλεργασία επιθυμεί να συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι, γεγονός που πιστοποιεί ότι απαιτούνται και τα κατάλληλα εργαλεία για την διευκόλυνση αυτής της τάσης.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή