Επιχειρήσεις

Τη Lamda Development υποδέχθηκε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών Προτεινόμενο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Develompent Οδυσσέας Αθανασίου χτύπησε  το παραδοσιακό καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

 

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του εταιρικού της ομολόγου από την οποία άντλησε 300 εκατ. ευρώ, υποδέχθηκε σήμερα τη Lamda Development.

 

Οδυσσέας Αθανασίου: Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το έργο του Ελληνικού

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Develompent Οδυσσέας Αθανασίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συμμετοχή-ρεκόρ, περίπου 10.500 Ελλήνων, στο κοινό ομολογιακό δάνειο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πόσο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το έργο του Ελληνικού. Οι προσδοκίες που πριν λίγα χρόνια φαίνονταν ουτοπικές, αποτελούν πλέον πραγματικότητα. Η πραγματικότητα αυτή έχει χρώμα ελληνικό!».

 

Χαντζηνικολάου : Ουσιαστική πηγή χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας το Χρηματιστήριο

 

O πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Γιώργος Χαντζηνικολάου υπογράμμισε: «Για μία ακόμα φορά, το Χρηματιστήριο αποδεικνύεται ουσιαστική πηγή χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας. Η σημερινή είναι μία ακόμα έκδοση που αναδεικνύει τις δυνατότητες της εγχώριας χρηματιστηριακής αγοράς και τη συμβολή της στην ανάπτυξη της χώρας. Προσβλέπουμε σε ακόμα περισσότερες».

 

Βασιλική Λαζαράκου: Πιστεύουμε στις δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων

 

Aπό την πλευρά της, η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Βασιλική Λαζαράκου συνεχάρη την ομάδα της Lamda Develοpment για το αποφασιστικό και επιτυχές εγχείρημά της και τόνισε πως «η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επιθυμεί να βλέπει τις ελληνικές επιχειρήσεις να προχωρούν με δυναμισμό σε επόμενα βήματα. Εμείς θα παραμείνουμε αρωγοί σε κάθε ανάλογη προσπάθεια καθώς πιστεύουμε στις δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων. Για τον λόγο αυτό, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προχωράει με μελετημένο σχεδιασμό, μέθοδο και αποφασιστικότητα στα βήματα που απαιτούνται προκειμένου να συμβάλλουμε στον μέγιστο βαθμό από την πλευρά μας στην αναβάθμιση και λειτουργία της κεφαλαιαγοράς ως μοχλού ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας».


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή