Επιχειρήσεις

Lamda Development: Πουλάει τις μετοχές της η Μαριάννα Λάτση

Την πώληση μετοχών της Lamda Development ανακοίνωσε η Consolidated Lamda Holdings, ενημερώνοντας ότι ξεκινά και διαδικασία διάθεσης συμπληρωματικού πακέτου μετοχών.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η σημερινή και η επερχόμενη διάθεση των μετοχών γίνεται «μετά από συμφωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας Λάτση, προκειμένου να διευκολυνθεί η νέα επενδυτική στρατηγική που η κ. Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της έχουν διαμορφώσει και στην οποία δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή τους στη Lamda Development ΑΕ και στο έργο του Ελληνικού».

 

Επιπλέον διευκρινίζεται ότι «οι οικογένειες Σπύρου Λάτση και Μαργαρίτας Λάτση διατηρούν τη συμμετοχή τους στη CLH και στηρίζουν πλήρως το έργο ανάπτυξης του Ελληνικού».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 

Μετά από συμφωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας Λάτση, η Consolidated Lamda Holdings (CLH) πώλησε, στις 24/7/2020, 8.900.000 μετοχές της εταιρείας Lamda Development AE και θα εκκινήσει άμεσα διαδικασία διάθεσης συμπληρωματικού πακέτου 5,992,760 μετοχών της Lamda Development AE προκειμένου να διευκολυνθεί η νέα επενδυτική στρατηγική που η κα Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της έχουν διαμορφώσει και στην οποία δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή τους στη Lamda Development ΑΕ και στο έργο του Ελληνικού.

 

Οι οικογένειες Σπύρου Λάτση και Μαργαρίτας Λάτση διατηρούν τη συμμετοχή τους στη CLH και στηρίζουν πλήρως το έργο ανάπτυξης του Ελληνικού.

 

Μετά την ολοκλήρωση των ως άνω συναλλαγών, η CLH θα κατέχει ποσοστό 42,2% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Lamda Development AE, διατηρώντας τον έλεγχο επί της Lamda Development AE.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή