Οικονομία

Σταϊκούρας: Δεκτές οι αιτήσεις για ρυθμίσεις οφειλών έως 31/7 Προτεινόμενο

Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας (28/7/2020) του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδας πως επιχειρείται παράτυπη μείωση της προθεσμίας στις αιτήσεις ρύθμισης οφειλών στο πλαίσιο του νόμου 4605/2019, και τη μεταβίβαση της σε όλο τον πολιτικό κόσμο, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ξεκαθάρισε από του βήματος της Βουλής ότι οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και μέχρι την 31/7/2020 ακόμη και αν η "οριστικοποίησή τους" θα γίνει μετά από αυτή την ημερομηνία.

 

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδας, ο Υπ. Χρ. Σταϊκούρας στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το Φορολογικό, στις 29 Ιουλίου 2020, δήλωσε ότι οι αιτήσεις που θα έχουν υποβληθεί -και όχι "οριστικοποιηθεί"- και μέχρι αύριο, 31/7/2020 (καταληκτική ημερομηνία που θέτει ο νόμος 4605/2019), μπορούν να οριστικοποιηθούν με την ανάκτηση των απαραίτητων στοιχείων από τους χρηματοδοτικούς φορείς και το δημόσιο, ακόμη και αν αυτή η διεργασία γίνει μετά την 31/7/2020.

 

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών Β. Ελλάδας, σημειώνεται στην ανακοίνωση, συνεχίζει τον αγώνα του για την ενημέρωση και προστασία των συμπολιτών μας ενάντια σε όλα όσα επιχειρούνται σε βάρος τους.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή