Τουρισμός

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν δωρεάν αλλαγή εισιτηρίων

Αλλάζουν τη δομή των ναύλων τους μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου οι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines και Brussels Airlines ενώ παράλληλα θεσπίζουν, με άμεση ισχύ, ότι όλα τα εισιτήρια θα μπορούν να αλλάξουν και να επανεκδοθούν, ακόμη και πολλές φορές, εντελώς δωρεάν, πολιτική που ισχύει ακόμη και για την οικονομικότερη κατηγορία ναύλου, χωρίς αποσκευές.

 

Λόγω των δυσκολιών που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού, ο Όμιλος Lufthansa είχε ανακοινώσει την άνοιξη τη δυνατότητα μίας δωρεάν αλλαγής εισιτηρίων. Ο νέος κανονισμός ισχύει παγκόσμια για όλες τις νέες κρατήσεις εισιτηρίων σε δρομολόγια μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

 

Με τη νέα πολιτική, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa ανταποκρίνονται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στις ανάγκες των επιβατών για ευελιξία στον σχεδιασμό των ταξιδιών τους.

 

Ωστόσο, οι επιβάτες ενδέχεται να επιβαρυνθούν με κάποιες επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση που, για παράδειγμα, η αρχική κατηγορία ναύλου δεν είναι διαθέσιμη σε διαφορετική ημερομηνία ή προορισμό, οπότε οποιαδήποτε διαφορά θα προστίθεται στην τελική τιμή.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή