Deal News Online

undefined

ΞΕΕ: 4ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας στις 23/11

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος διοργανώνει το 4ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας (4th International Hospitality Forum) με τη στρατηγική συνεργασία της Phocuswright, παγκόσμιου ηγέτη στο χώρο της πρωτογενούς έρευνας για τον κλάδο της φιλοξενίας.

 

Το Φόρουμ θα διεξαχθεί διαδικτυακά λόγω των μέτρων για τον COVID-19 τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020. Στο επίκεντρο των εργασιών θα βρεθούν οι συνέπειες της πανδημίας που ανατρέπουν όλα τα συνήθη δεδομένα, η ικανότητα προσαρμογής του ξενοδοχειακού κλάδου στις επιταχυνόμενες αλλαγές και η διάσταση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του τουριστικού προϊόντος.

 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πρωτοποριακής ψηφιακής πλατφόρμας Swapcard. Μέσω αυτής κάθε χρήστης, από την ασφάλεια του γραφείου του, σε οποιοδήποτε σημείο στον πλανήτη μπορεί να έχει ενεργητική συμμετοχή στο Φόρουμ με την υποβολή ερωτήσεων, τον προγραμματισμό One-to-One call, την περιήγηση στα ψηφιακά booth των χορηγών και φυσικά να παρακολουθήσει τις συζητήσεις των πάνελ τόσο τη στιγμή που θα πραγματοποιηθούν όσο και κάποια άλλη στιγμή, αν δεν το επιτρέπει το πρόγραμμα του.

 

Ανάμεσα στα περιεχόμενα του 4ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας περιλαμβάνονται:

 

- Παρουσίαση και συζήτηση παγκόσμιας έρευνας της Phocuswright για τις τάσεις των ταξιδιών στο μέλλον και τις επιλογές των ταξιδιωτών.

 

- Δύο θεματικά πάνελς για τη βιωσιμότητα και για τις επιπτώσεις του Covid στον τουρισμό.

 

- Συνέντευξη με προσκεκλημένο υψηλού επιπέδου - CEO παγκόσμιου τουριστικού brand.

 

Το 4ο Φόρουμ Φιλοξενίας ακτινογραφεί τις ραγδαίες διαφοροποιήσεις του κλάδου μέσα στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα υπογράμμισε κατά τη διάρκεια σημερινής on line συνέντευξης τύπου, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, αποτυπώνοντας και το πλαίσιο της συνεργασίας του Επιμελητηρίου με την Phocuswright. Ακολούθως κατά τη Συνέντευξη μεταδόθηκε βιντεομήνυμα από τις ΗΠΑ, του Managing Director της Phocuswright, κ. Pete Comeau.

 

Στο πλαίσιο του χαιρετισμού του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM ΑΕ κ. Νίκος Χουδαλάκης μεταξύ άλλων τόνισε : «Η διεθνές έκθεση Xenia, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί 28-30 Νοεμβρίου ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Συνεχίζει όμως να δίνει όμως δυναμικό «παρών» στηρίζοντας τις προσπάθειες του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος να βρεθεί αυτές τις δύσκολες και ιδιαίτερες στιγμές στο πλευρό των ξενοδόχων μέσω της διοργάνωσης του 4ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας. Σε αυτό το διαδραστικό digital Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την διεθνής εταιρεία Phocuswright, θα αναπτυχθούν σημαντικά θέματα που αφορούν τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις που διαμορφώνονται σήμερα».

 

«Μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία της σύγχρονης ιστορίας του, ο ξενοδοχειακός κλάδος βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη διπλή πρόκληση της επιβίωσης και της φυγής προς τα εμπρός. Βασική και αδιαπραγμάτευτη θεσμική αποστολή του ΞΕΕ είναι με τις επιστημονικά τεκμηριωμένες προτάσεις του προς την Πολιτεία και με την έμπρακτη υποστήριξη των μελών του, να φέρουμε όσο πιο κοντά γίνεται την ανάκαμψη. Η γνώση είναι η ασπίδα μας απέναντι σε απειλές και κινδύνους σήμερα αλλά και η πυξίδα μας για τις επιτυχίες του αύριο. Αυτόν ακριβώς το ρόλο επιτελεί το 4ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας», δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

 

Σημειώνεται ότι χρυσός Χορηγός του 4th International Hospitality Forum είναι η FORUM Α.Ε.


World Business

Exxon Mobil: Τρίτο διαδοχικό τρίμηνο ζημιών

Exxon Mobil: Τρίτο διαδοχικό τρίμηνο ζημιών

Ζημιές για τρίτο διαδοχικό τρίμηνο ανακοίνωσε σήμερα η Exxon Mobil Corp. καθώς η πανδημία συνεχίζει...

Αθλητικά

Τένις: Ακύρωση όλων των αγώνων ως 31/12

Τένις: Ακύρωση όλων των αγώνων ως 31/12

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης μετά από εισήγηση της Επιτροπής Κρίσεων αποφάσισε...

Τουρισμός

ACI Europe: Κίνδυνος πτώχευσης 200 αεροδρομίων στην Ευρώπη

ACI Europe: Κίνδυνος πτώχευσης 200 αεροδρομίων στην Ευρώπη

Η ένωση αεροδρομίων ACI Europe προειδοποίησε ότι λόγω της πανδημίας Covid-19, εκτιμάται ότι 193 αεροδρόμια αντιμετωπίζουν κίνδυνο χρεοκοπίας τους επόμενους...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.