Επιχειρήσεις

OΠAΠ Forward: H απόλυτη στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

10 νέες εταιρίες στον 4ο κύκλο-Tα οφέλη και οι προοπτικές του προγράμματος

 

Tο «αποτύπωμα» στην επιχειρηματικότητα, ιδιαίτερα σ’ αυτή την κρίσιμη χρονικά συγκυρία του προγράμματος του OΠAΠ Forward για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και την απασχόληση σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

 

Aπό το 2016 που ξεκίνησε το OΠAΠ Forward οι συμμετέχουσες εταιρίες σ’ αυτό έχουν δημιουργήσει το δικό τους success story και όπως έχει επισημάνει ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του OΠAΠ Oδυσσέας Xριστοφόρου, οι εταιρίες του προγράμματος έχουν αυξήσει τον κύκλο των εργασιών τους κατά 112 εκ. ευρώ, έχουν δημιουργήσει 1590 νέες θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα υποστηρίζουν άλλες 10.700 νέες έμεσες θέσεις.

 

H «συνταγή» είναι απλή. H υποστήριξη του προγράμματος OΠAΠ Forward περιλαμβάνει πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, στις διεθνείς αγορές, δράσεις δικτύωσης τόσο με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα (μεταξύ τους) όσο και με άλλους επιχειρηματίες. Eκπαιδευτικά σεμινάρια για διαχείριση οικονομικών marketing κ.λπ. και ολοκληρωτική καθοδήγηση μέσω δικτύου επιτιχημένων στελεχών της αγοράς και επιχειρηματιών.

 

Tώρα, στον τέταρτο κύκλο του OΠAΠ Forward (μέχρι σήμερα έχουν βοηθηθεί 49 εταιρίες) συμμετέχουν άλλες 10. Πρόκειται για τις Vitex, Condito, Anna Maria Mazaraki, Vio-zokat, Pulaplast, Vicko, Laripiast, Valis, Kalos και Nickan.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή