Τουρισμός

Αναμένεται επανεκκίνηση στα εταιρικά ταξίδια κινήτρων

Τα εταιρικά ταξίδια κινήτρων αναμένεται να επανακάμψουν μετά την απότομη καμπή λόγω των παγκόσμιων περιορισμών στα διεθνή ταξίδια που επέφερε η πανδημία Covid-19.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα της MEET TAIWAN σε 3.939 εταιρικούς υπαλλήλους οκτώ ασιατικών χωρών. ποσοστό 90% των εταιρικών υπαλλήλων σε οκτώ ασιατικές χώρες προσβλέπουν τον επανασχεδιασμό των εταιρικών ταξιδιών κινήτρων. Γεγονός πουυποδεικνύει ότι μετά το τέλος του lock down, η ζήτηση για εταιρικά ταξίδια με κίνητρο θα είναι ισχυρότερη από ποτέ.

 

Ταυτόχρονα, περισσότερο από το 80% των ταξιδιωτών της Ασίας αναφέρουν ότι θα δώσουν προτεραιότητα στα τοπικά μέτρα πρόληψης ασθενειών όταν συμμετέχουν σε μελλοντικά ταξίδια κινήτρων, με την δημόσια ασφάλεια να αποτελεί την δεύτερη προτεραιότητα. Αυτό δείχνει ότι η πανδημία έχει ωθήσει τις εταιρείες να επικεντρωθούν σε παράγοντες ασφάλειας κατά την επιλογή του επόμενου ταξιδιωτικού προορισμού τους.

 

Οι κορυφαίοι προορισμοί για εταιρικά ταξίδια

 

Στατιστικά, η Ταιβάν κατατάσσεται ως ο κορυφαίος προορισμός για κίνητρα ταξιδιού μεταξύ των ασιατικών εταιρειών και χωρών. Ο λόγος είναι τα πλούσια τουριστικά αξιοθέατα και φυσικά η θεαματική επιτυχία πρόληψης ασθενειών.

 

Σε σχέση, τέλος, με τα προγράμματα κινήτρων για ταξίδια, οι περισσότεροι ερωτηθέντες της έρευνας εξέφρασαν τις προτιμήσεις τους για την κουζίνα και τις τοπικές πολιτιστικές εμπειρίες, αλλά και για τα αξιοθέατα ιστορικής σημασίας.


επιστροφή στην αρχή