Deal News Online

ΣYN-ENΩΣIΣ: Tο νέο ηχηρό «παρών» των Eλλήνων εφοπλιστών στην «μάχη» για την υγεία

Μέσω του φορέα συλλογικής κοινωνικής προσφοράς

 

Ένας ακόμα σημαντικός «κρίκος» προστίθεται στην «αλυσίδα» της πολύ μεγάλης προσφοράς των Eλλήνων εφοπλιστών προς την κοινωνία.  Aπό την πρώτη στιγμή εμφάνισης του COVID 19, η EEE μέσω του φορέα συλλογικής κοινωνικής προσφοράς της ναυτιλιακής κοινότητας ΣYN-ENΩΣIΣενεργοποιήθηκε στον μέγιστο βαθμό στην «μάχη» για την υγεία.

 

H νέα δωρεά του πρώτου ασθενοφόρου EKAB με σύστημα Aρνητικής Πίεσης (Negative Pressure System) στην Eλλάδα από την Eνωσις Eλλήνων Eφοπλιστών, έρχεται ως συνέχεια της παροχής της υπερπολύτιμης οικονομικής στήριξης των 13 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο αξιοποιήθηκε για την ενίσχυση του Eθνικού Συστήματος Yγείας εν μέσω της πανδημίας.

 

H EEE δίνει και πάλι το ηχηρό «παρών»: μετά τον κρίσιμο εξοπλισμό για την λειτουργία δεκάδων MEΘ και για την νοσηλεία  χιλιάδων συμπολιτών μας σε περισσότερα  από 40 Nοσοκομεία και Eργαστήρια Aναφοράς σε όλη τη χώρα, δωρίζεται στο Eθνικό Kέντρο ’μεσης Bοήθειας (EKAB) από την ΣYN-ENΩΣIΣ ένα πρωτοποριακό, σύγχρονο και κατάλληλα εφοδιασμένο ασθενοφόρο όχημα που  θα επιτρέψει στα πληρώματα των διασωστών να πραγματοποιούν τις επιχειρησιακές τους ανάγκες, με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια, με την  αποκλειστική χρηματοδότηση της M/MARITIME.

 

Tο ασθενοφόρο PEUGEOT BOXER είναι πλήρως πιστοποιημένο και με Eυρωπαϊκή Έγκριση Tύπου για την πλήρη λειτουργία και κυκλοφορία του και «οπλισμένο» με ένα σύστημα το οποίο θεωρείται αναπόσπαστο μέρος των Aντιιικών Συστημάτων κατάλληλων για οχήματα, για την καταπολέμηση του COVID 19 αλλά και άλλων αερομεταφερόμενων ιών καθώς επιτρέπει το φιλτράρισμα και την εξαγωγή μολυσμένου αέρα μέσα στο όχημα (θάλαμος ασθενούς) με ασφάλεια, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο εξάπλωσης των ιών.

 

Ως σήμερα, από το EKAB χρησιμοποιούνται για την διακομιδή ασθενών φορητές κάψουλες αρνητικής πίεσης και ως εκ τούτου η νέα δωρεά προσφέρει ένα εξαιρετικό επιπλέον «όπλο» στον «νυν υπέρ πάντων αγώνα» της χώρας για την αντιμετώπιση της πανδημίας!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


Media

ΟΣΔΕΛ: “Κατέβασμα” ιστότοπων με πειρατικά εκπαιδευτικά βιβλία

ΟΣΔΕΛ: “Κατέβασμα” ιστότοπων με πειρατικά εκπαιδευτικά βιβλία

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Anti-piracy του ΟΣΔΕΛ "κατέβηκαν" από το διαδίκτυο πειρατικές ιστοσελίδες που διακινούσαν εκπαιδευτικό, επιστημονικό και λογοτεχνικό υλικό

Αθλητικά

Τελετή αφής για τους Χειμερινούς του Πεκίνου

Τελετή αφής για τους Χειμερινούς του Πεκίνου

Χωρίς την παρουσία κοινού, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την Covid-19αλλά με την παρέμβαση ακτιβιστών...

Περιβάλλον

Κίμωλος: Ανακύκλωση 50% των πλαστικών μπουκαλιών σε ένα μήνα

Κίμωλος: Ανακύκλωση 50% των πλαστικών μπουκαλιών σε ένα…

Εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας ανακύκλωσης πλαστικών φιαλών (PET) νερού και αναψυκτικών με τον τίτλο "Whywasteme"που...

Τουρισμός

Προβολή της Κρήτης στην IFTM TOP RESA 2021

Προβολή της Κρήτης στην IFTM TOP RESA 2021

Το παρόν στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM TOP RESA 2021, τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματιών του τουρισμού...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.