Η Λιάνα, η φρατζόλα και το γάλα

Σε «φούρνο της γειτονιάς» μετέτρεψε τη Βουλή η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, καθώς την ώρα που ολοκλήρωνε την ομιλία της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη, με μια κίνηση αστραπή, η κ. Κανέλλη ανέβηκε στο βήμα κρατώντας ένα μπουκάλι γάλα και μια φρατζόλα ψωμί.

 

Δείχνοντάς τα προς τα υπόλοιπα μέλη του Κοινοβουλίου, η βουλευτής του ΚΚΕ είπε: «0,60 το ψωμί και το γάλα 2 ευρώ. Σύνολο 2,60 ευρώ ημερησίως μόνο γι' αυτά. Τετραμελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ το χρόνο μόνο γι' αυτά. Θυμάμαι Στ. Μάνο με τουβλάκια προεκλογικά και μη πείτε πως σας χάλασα το ντεκόρ της Βουλής».

 

Οι αντιδράσεις από κάτω δεν άργησαν αλλά απτόητη η κ Κανέλλη συνέχισε λέγοντας ότι στα δύσκολα το γάλα ζεσταίνεται και γίνεται παπάρα...

 

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Ευάγγελος Αργύρης ο οποίος ασκούσε χρέη προεδρεύοντος και είπε ότι δεν είναι εικόνα αυτή.

 

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό η κ. Κανέλλη κατέθεσε το καρβέλι στα πρακτικά της Βουλής λέγοντας «Σας έφερα αυτά να τα δείτε γιατί με την εικόνα παίζετε. Άκουσα χθες και υπουργό σας (Μόσιαλο) που ήρθε από το εξωτερικό και λέει όχι στα προνόμια (βουλευτών), έτσι θα μας σώσει. Δε σώζεται η πατρίδα με πεθαμένους πολίτες. Θα κρεμαστείτε σε πολιτικό - ιστορικό πάσαλο! Σαν την εποχή Βουλγαροκτόνου, αφήνετε έναν αόματο ανά 6.000....»

 

1700395Ευχαρίστησε τα μέλη της Βουλής και συνέχισε «Σας ευχαριστώ και μπορώ να σας διανέμω και το ψωμί και το γάλα που κάνει καλό στην οστεοπόρωση, και βιταμίνες έχει. Η μόνη λύση οι εκλογές».

 

Από την πλευρά του ο κ. Αργύρης αρνήθηκε να πάρει το ψωμί λέγοντας ότι δεν κατατίθενται αντικείμενα στα πρακτικά, με την κ. Κανέλλη να μονολογεί «σκουπίδια».


protoselida

World Business

H Walmart μηνύει την Tesla

H Walmart μηνύει την Tesla

Η Walmart μηνύει την Τesla, καθώς όπως υποστηρίζει τα ηλιακά πάνελ της δεύτερης προκάλεσαν πυρκαγιές...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.