Δραστική μείωση στις απολαβές των βουλευτών ζητά ο Κουβέλης

Και ενώ στο ΠΑΣΟΚ μόνο που δεν πιάνονται στα χέρια για τα βουλευτικές αποδοχές, έρχεται ο Φώτης Κουβέλης και με δήλωση του ζητά τη δραστική μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης αλλά και τη κατάργηση της αποζημίωσης για τη συμμετοχή των βουλευτών στις επιτροπές του κοινοβουλίου.

 

Ο Φώτης Κουβέλης τονίζει ότι οι Έλληνες βουλευτές είναι βουλευτές μιας χώρας, της οποίας η κοινωνίας δεινοπαθεί και επίσης, ζητά, πέραν των προαναφερθέντων, να καταργηθεί και η βουλευτική σύνταξη και οι βουλευτές να συνταξιοδοτούνται, όπως όλοι οι έλληνες πολίτες, μόνο από τον επαγγελματικό ασφαλιστικό τους φορέα.

 

Σε ότι αφορά την κρατική επιχορήγηση στα κόμματα, ο κ. Κουβέλης προτείνει να περικοπεί δραστικά, διευκρινίζοντας ότι «οι περικοπές αυτές είναι βέβαιον ότι δεν αποτελούν πανάκεια για την αντιμετώπιση της κρίσης. Έχουν, όμως, έντονο το συμβολισμό για μια κοινωνία που στενάζει από τα βάρη».


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Περιβάλλον

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Ολλανδία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο της...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.