Χρυσοχοϊδης στους ναυτικούς: Η πατρίδα είναι δίπλα σας

Σε ενωτικό του μήνυμα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, διαβεβαίωσε τους Έλληνες ναυτικούς ότι οι πατρίδα θα είναι πάντα κοντά τους.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε χαρακτηριστικά:

 

«Η επιλογή του ΙΜΟ φέτος, η Ναυτιλία να εορτάσει αναδεικνύοντας το πρόβλημα της πειρατείας και τους τρόπους αντιμετώπισής της, με άλλα λόγια την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, υπογραμμίζει πόσο σημαντικό αγαθό είναι η ασφάλεια στη θάλασσα, η προστασία της ναυσιπλοΐας από παράνομες πράξεις αλλά και η προστασία, από όλους μας, του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

 

Πέρυσι η χρονιά ήταν αφιερωμένη στους ναυτικούς που ζούνε, άλλωστε, και το πρόβλημα της πειρατείας.

 

Μία σύγχρονη μάστιγα που δεν κοστίζει μόνο οικονομικά, αλλά θέτει καθημερινά σε κίνδυνο και τα πληρώματα των εμπορικών μας πλοίων, σε αυτές τις περιοχές που εντοπίζεται το πρόβλημα.

 

Θέλω να διαβεβαιώσω του 13.500 Έλληνες ναυτικούς του εμπορικού μας στόλου, και βέβαια τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις θαλάσσιες μεταφορές, ότι η πατρίδα είναι πάντα κοντά τους και θα τους συνδράμει μέρα και νύχτα σε οτιδήποτε χρειαστούν.

 

Η Ελλάδα θέλει και είναι παρούσα σε παγκόσμιο επίπεδο στη Ναυτιλία και θα επιδιώξουμε να γίνει ακόμη πιο ισχυρή» καταλήγει.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.