Μια θέση στο Γκίνες…από το κινητό σας

Παίζεται με το κινητό σας συνεχώς, στο μετρό, στο λεωφορείο παντού και έχετε σπάσει όλα τα ρεκόρ;

 

Ήρθε η ευκαιρία να διεκδικήσετε μια θέση στο ρεκόρ γκίνες καθώς η επίτευξη υψηλού σκορ στο αγαπημένο παιχνίδι στο κινητό σας θα μπορούσε σύντομα να σας κερδίσει μια θέση στο Guinness World Records.

 

Χάρη σε μια συνεργασία με τη Kiip, μια νεοσύστατη εταιρεία που παρέχει πραγματικές ανταμοιβές για επιτεύγματα σε παιχνίδια, η Guinness θα αρχίσει να απαριθμεί τους πιο ταλαντούχους παίκτες των παιχνιδιών σε κινητό στις μελλοντικές εκδόσεις του διάσημου βιβλίου της με τα παγκόσμιο ρεκόρ του.

 

Κάθε παιχνίδι, το οποίο είναι συμβεβλημένο με την Kiip δυνατότητα θα παρακολουθείται και θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες του να διεκδικήσουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ, με την εταιρεία να διατηρεί τους πίνακες κατάταξης.

 

Για να ξεκινήσει δυναμικά η συνεργασία, οι Guinness και Kiip ξεκινούν έναν πενθήμερο διαγωνισμό για το δημοφιλές παιχνίδι του iPhone Mega Jump. Το πρόσωπο που θα επιτύχει την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου 28 και 3 Οκτωβρίου θα τοποθετηθεί στο 2012 Guinness World Records 2012 Gamers Edition για «την υψηλότερη βαθμολογία που έχει επιτευχθεί στο Mega Jump».

 

Η συνεργασία είναι μια μεγάλη επιτυχία για Kiip, της οποίας το δίκτυο παιχνιδιών συνεχίζει να επεκτείνεται, αλλά εσείς τι λέτε θα το προσπαθήσετε;


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο κυρίαρχος των tablets Κυκλοφόρησε ο Firefox 7 »
protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.