Από «τη Δανία…στην Κίνα» έφθασε ο Γιώργος

Ο πρωθυπουργός συνάντησε βουλευτές του κόμματος του από την Κεντρική Μακεδονία και τους διαβεβαίωσε πως όλες οι προσπάθειες αλλά και η τόλμη που επιδεικνύουν δεν θα πάνε χαμένες, ωστόσο δεν τους απόκρυψε πως και ο ίδιος φοβάται μην γίνει κανένα...μπαμ.

 

Προσπάθησε να τους αναπτερώσει το ηθικό δίνοντας τους μάλιστα συγχαρητήρια για την τόλμη που δείχνουν ψηφίζοντας δύσκολα νομοσχέδια και υποσχέθηκε ότι δε θα επιτρέψει η Ελλάδα να αποκτήσει μισθούς Κίνας και Ινδίας.

 

Μια θέση που από τους βουλευτές εκλήφθηκε ως... υποχώρηση, αφού η προεκλογική δέσμευση, όπως υπενθύμισε εις εκ των συμμετεχόντων ήταν να γίνουμε... η Δανία του Νότου! Το κλίμα ήταν βαρύ.

 

Οι βουλευτές επισήμαναν πως δεν αντέχουν για πολύ ακόμη ενώ οι αντοχές του κόσμου έχουν ήδη εξαντληθεί. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου είπε:

 

-«Όλα θα πάνε καλά, εκτός κι αν γίνει κάποιο μπαμ» χωρίς να το προσδιορίσει. Δεν μίλησε για εκλογές και συγκυβέρνηση.

 

- «Όσον αφορά τις εργασιακές συμβάσεις δε θα γίνουμε Ινδία» τόνισε, καθώς την ώρα της συνάντησης έλαβε ένα σημείωμα με τις απαιτήσεις της τρόικας από τον υπουργό Εργασίας.

 

- «Δεν είμαστε ούτε νεοφιλελεύθεροι, ούτε κρατιστές, είμαστε με τον πολίτη με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου» σημείωσε για την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ.

 

- «Κλείνουμε τις αλλαγές, να ηρεμήσει ο κόσμος και να γίνουν οι επενδύσεις».

 

- Για τον Κώστα Σημίτη απάντησε ότι «έχει αυτονομία ως πρώην πρωθυπουργός».

 

Τέλος, δέχθηκε σκληρή κριτική για τον Ηλία Μόσιαλο και τα όσα είπε για τα προνόμια των βουλευτών.


protoselida

Περιβάλλον

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές της Ελλάδας

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές…

Τον κίνδυνο υποβάθμισης του πολύπλοκου αναγλύφου που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, επισήμανε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.