Δυναμική είσοδος της MLS στην αγορά της Χιλής

Επεκτείνεται και στην αγορά της Χιλής η MLS Πληροφορική, καθώς μπαίνει δυναμικά με το μοναδικό παγκοσμίως σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive.

 

Η κίνηση αυτή ακολουθεί την είσοδο της εταιρείας στην τουρκική αγορά και σηματοδοτεί τη νέα πορεία της για τα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση της MLS.

 

H εταιρεία ανέπτυξε το MLS Destinator Talk&Drive στα χιλιανά ισπανικά και συνεργάζεται για τους τοπικούς χάρτες με την εταιρεία ανάπτυξης χαρτών NAVTEQ εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα. Παράλληλα, επέλεξε και προχώρησε σε αποκλειστική συμφωνία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής προϊόντων τεχνολογίας αυτοκινήτου και πλοήγησης στη Χιλή, την Bluetalk SA, θυγατρική του ομίλου Autobahn Corp. με έδρα το Σαντιάγο.

 

Η Bluetalk, η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα της πλοήγησης με το brand Autonav θα αναλάβει τη διανομή των πλοηγών MLS Destinator Talk&Drive, τις δράσεις marketing και προβολής καθώς και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στην αγορά της Χιλής. Ο όμιλος Autobahn διαθέτει δική του αλυσίδα καταστημάτων πώλησης προϊόντων αυτοκινήτου, ενώ συνεργάζεται σε επίπεδο διανομής με όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης στη Χιλή. Μάλιστα, κάποιες εξ αυτών έχουν παρουσία με καταστήματα και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, που αποτελούν αναπτυσσόμενες αγορές στον τομέα της πλοήγησης.

 

Σημειώνεται ότι η MLS έλαβε πρόσφατα την πρώτη σημαντική παραγγελία και την αντίστοιχη πληρωμή από την Bluetalk, ενώ έχει σε εξέλιξη την αποστολή των συσκευών ώστε να τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων στη Χιλή στο αμέσως προσεχές διάστημα.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Αθλητικά

Οι γιατροί της Μπάγερν απαγορεύoυν στους παίκτες τα αυτόγραφα και τις selfies

Οι γιατροί της Μπάγερν απαγορεύoυν στους παίκτες τα…

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου συνήθως υπογράφουν αυτόγραφα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και...

Αυτοκίνητο

Αυτοκινητοβιομηχανία: «Πληγή» η ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης

Αυτοκινητοβιομηχανία: «Πληγή» η ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης

Το βήμα που τους έδινε η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έχασαν οι εταιρείες αυτοκινητοβιομηχανίας...

Περιβάλλον

Ελληνική πρωτιά στην ανακύκλωση λιπαντικών

Ελληνική πρωτιά στην ανακύκλωση λιπαντικών

Ευρωπαϊκό "χρυσό" παίρνει η χώρα μας στο τομέα της ανακύκλωσης/επαναχρησιμοποίησης λιπαντικών, καθώς το 50% των...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.