Ιδού το νέο iPhone 4S

Μάλλον με απογοήτευση υποδέχτηκαν οι πιστοί της Apple το πολυαναμενόμενο καινούριο iPhone το οποίο τελικά δεν είναι και τόσο καινούριο εκ πρώτης όψης τουλάχιστον.

 

Το νέο «κόσμημα» στη συλλογής της Apple ονομάζεται iPhone 4S και όχι iPhone 5 όπως ακουγόταν τόσο καιρό.

 

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος) ο νέος CEO της Apple, Τίμ Κουκ παρουσίασε το νέο μοντέλο στο πλαίσιο του συνεδρίου «Let's Talk iPhone».

 

Το τηλέφωνο εξωτερικά έχει την ίδια εμφάνιση με το προηγούμενο. Τα «σωθικά» του όμως λειτουργούν με τη βοήθεια του νέου επεξεργαστή της Apple, A5, ο οποίος αναφέρεται ως εφτά φορές πιο γρήγορος σε γραφικές λειτουργίες και δύο φορές πιο γρήγορος σε υπολογιστικές ικανότητες από τον προκάτοχό του. Το 4S υπόσχεται και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ενώ αυτό το τσιπάκι έχει και τη... «φιλενάδα» του, ένα πρόγραμμα με την επωνυμία "Siri" το οποίο λαμβάνει φωνητικές εντολές και τις μετατρέπει σε κείμενο.

 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Scott Forstall, έδωσε φωνητική εντολή στη συσκευή του να του βρει τα κοντινότερα εστιατόρια... με Ελληνικό φαγητό!

 

Οι τιμές, κάτι πολύ βασικό αφού όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πια αρχίσει να τις χαμηλώνουν, ξεκινούν από τα 199 δολάρια Η.Π.Α. για την έκδοση των 16GB και φτάνουν τα 400 δολάρια για την έκδοση με 64GB.

 

Οι συσκευές θα είναι έτοιμες προς πώληση στις 14 Οκτωβρίου (τουλάχιστον στις Η.Π.Α.), ενώ θα υποστηρίζεται από το νέο iOS 5. Δυστυχώς για τους χρήστες άλλων συσκευών με iOS 5, η "Siri" θα είναι μόνο προσιτή σε αυτούς που θα αγοράσουν το νέο μοντέλο της Apple.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Secret Money

H ανάπλαση της οδού Πειραιώς και το project των 200 εκ.

H ανάπλαση της οδού Πειραιώς και το project…

Eδώ και πολλά χρόνια ως αφήγημα, ως στόχο και ως προοπτική εχει μπει σε πρώτο...

Αυτοκίνητο

Volvo Cars: Ανακαλεί 507.000 οχήματα λόγω κινδύνου φωτιάς

Volvo Cars: Ανακαλεί 507.000 οχήματα λόγω κινδύνου φωτιάς

H σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία Volvo Cars ανακαλεί 507.000 οχήματά της παγκοσμίως, λόγω ελαττωματικού εξαρτήματος στον...

Περιβάλλον

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Τροποποίηση διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Τροποποίηση διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε απόφαση τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση...

Τουρισμός

FedHATTA: Συνάντηση για στρατηγική προώθηση του ελληνικού και κυπριακού τουρισμού

FedHATTA: Συνάντηση για στρατηγική προώθηση του ελληνικού και…

Με εκπροσώπους του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.