Το Resident evil επιστρέφει στην Ευρώπη

Σε άμεση συνέχεια της πρόσφατης συνεργασίας τους για τη διανομή του Resident Evil: The Mercenaries 3D, η Nintendo και η Capcom® επιβεβαιώνουν σήμερα την νέα συμφωνία τους για τη διανομή του επερχόμενου Resident Evil™ Revelations, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo 3DS πανευρωπαϊκά στις 27 Ιανουαρίου 2012. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Nintendo θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, το marketing και τη διανομή του τίτλου σε όλες τις περιοχές της Ευρώπης και την Αυστραλία, με την Capcom να παραμένει ο εκδότης.

 

Το Resident Evil Revelations σηματοδοτεί την επιστροφή του κλασικού τρόπου παιχνιδιού Resident Evil και είναι γεμάτο από τρομακτικές στιγμές και μία γεμάτη ένταση ιστορία εντός του κανόνα της σειράς, όλα σε εντυπωσιακό 3D.

 

Με τα γεγονότα του να εκτυλίσσονται το 2005, το Resident Evil Revelations παρουσιάζει νέο περιεχόμενο που απαντά ερωτήματα και αποκαλύπτει αλήθειες στη βασική ιστορία της σειράς Resident Evil μεταξύ των Resident Evil 4™ και Resident Evil 5™.

 

Ο ολοκαίνουργιος τρόπος αφήγησης δημιουργεί ένταση, ενώ η φρενήρης δράση προκαλεί έναν μόνιμο φόβο προς το άγνωστο, καθώς όλα ζωντανεύουν σε 3D. Με έναν συνδυασμό αγαπημένων προσώπων, όπως η Jill Valentine και ο Chris Redfield, αλλά και μυστηριωδών νέων χαρακτήρων και αντιπάλων, θα αναρωτιέστε συνεχώς ποιον να εμπιστευθείτε.

 

Η Jill και ο Chris, και οι δύο μέλη της Συμμαχίας Αξιολόγησης Βιοτρομοκρατικής Ασφάλειας (Bioterrorism Security Assessment Alliance ή BSAA), έχουν νέους συναδέλφους: τους Parker Luciani και Jessica Sherawat.

 

Η κάθε ομάδα πρέπει να ερευνήσει διαφορετικές πτυχές της βιοτρομοκρατικής απειλής στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να εξιχνιάσουν πώς οι βιοτρομοκράτες αντίπαλοί τους καταφέρνουν πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά τους.

 

Εξερευνήστε μία μεγάλη ποικιλία από ορεινές και παραθαλάσσιες τοποθεσίες, καθώς και ένα σκοτεινό και εγκαταλελειμμένο ωκεανόπλοιο για να ανακαλύψετε την αλήθεια. Με τρόμους και άγνωστους κινδύνους να παραμονεύουν πίσω από κάθε γωνία, θα χρειαστείτε ατσάλινα νεύρα για να ερευνήσετε τα κλειστοφοβικά δωμάτια και σπηλιές.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.