Πέντε χρόνια χρειάστηκε για να υλοποιηθεί το The Legend of Zelda: Skyward Sword

Το The Legend of Zelda: Skyward Sword αντιπροσωπεύει μία από τις βαθύτερες και πλουσιότερες εμπειρίες που έχει ποτέ παράγει η Nintendo, καθώς χρειάστηκαν πάνω από 100 δημιουργοί και περισσότερα από πέντε χρόνια ανάπτυξης για να ολοκληρωθεί.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πανευρωπαϊκά στις 18 Νοεμβρίου 2011 και προπαρασκευαστικά στο λανσάρισμά του η Nintendo θα αποκαλύπτει διάφορες πληροφορίες για το παιχνίδι.

 

Ανάμεσα στις πολυάριθμες λεπτομερείς και πλούσιες τοποθεσίες του παιχνιδιού περιλαμβάνεται και το Faron Woods, όπου ο ηρωικός Link™ θα πρέπει να ολοκληρώσει σημαντικές αποστολές στο επικό του ταξίδι για να σώσει την Zelda™.

 

Για να τον βοηθήσουν να τα καταφέρει, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν μοναδικές ικανότητες και αντικείμενα, καθώς περιηγούνται στο δάσος. Μερικά από τα στοιχεία του παιχνιδιού που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

 

- Faron Woods και Skyview Temple: Το δάσος είναι η πρώτη τοποθεσία που επισκέπτεται ο Link μετά την αναχώρησή του από το Skyloft, έναν νησιωτικό κόσμο που αιωρείται ψηλά στον ουρανό. Οι άνθρωποι του Skyloft δεν έχουν πατήσει ποτέ στο έδαφος, οπότε αυτή είναι μία περίεργη και καινούρια εμπειρία για τον Link. Περιδιαβαίνοντας στο δάσος τα βήματά του τον οδηγούν στον Skyview Temple, όπου πιθανόν να κρατείται αιχμάλωτη η Zelda.

 

- Dash / Τρέξιμο: Κρατώντας πατημένο το κουμπί Α οι παίκτες μπορούν να κάνουν τον Link να τρέχει πιο γρήγορα και να του δίνουν ακροβατικές ικανότητες, όπως την ικανότητα τρέχει κατακόρυφα σε κάποιον απότομο τοίχο για να πιαστεί και να σκαρφαλώσει σε κάποιο γκρεμό. Αυτό όμως καταναλώνει μέρος της αντοχής του Link, η οποία ανανεώνεται με το χρόνο όταν δεν χρησιμοποιείται η ικανότητα Dash. Μερικές δυνατές επιθέσεις, όπως η Spin Attack, καταναλώνουν επίσης αντοχή.

 

Όταν όλη η αντοχή του Link έχει χρησιμοποιηθεί, οι κινήσεις του γίνονται πιο αργές για ένα μικρό χρονικό διάστημα, καθώς ανακτά την ενέργειά του.

- Dowsing / Ραβδοσκοπία: Η Fi, το πνεύμα του πανίσχυρου Goddess Sword και ο οδηγός του Link, ενημερώνει τον Link ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το σπαθί για να ψάξει πράγματα μέσω ραβδοσκοπίας.

 

Όταν είναι σε dowsing mode, δηλαδή όταν ο Link κρατάει το σπαθί του απλωμένο μπροστά του, το σπαθί θα κάνει θόρυβο όταν σημαδεύει προς την κατεύθυνση του επιθυμητού στόχου, ο οποίος θα λάμπει.

 

Αυτή η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά αντικείμενα και χαρακτήρες στο παιχνίδι. Στο Faron Woods ο Link την χρησιμοποιεί για να ψάξει για την Zelda, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στον Skyview Temple, όπου εντοπίζει την αύρα της Zelda.

 

- Kikwi: Τα Kikwi είναι χαρητομένα, χνουδωτά πλάσματα που συνατνά ο Link καθώς εξερευνά το δάσος και μοιάζουν σαν μία διασταύρωση μεταξύ φυτού και ζώου. Ο Link μπορεί να ψάξει τα Kikwi στο δάσος μέσω ραβδοσκοπίας για να τον βοηθήσουν στην αναζήτησή του για την Zelda.

 

-Slingshot / Σφεντόνα: Πρόκειται για ένα από τα πρώτα αντικείμενα που αποκτά ο Link στο παιχνίδι. Αν και δεν είναι το πιο ισχυρό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακινητοποιήσει εχθρούς και να ενεργοποιήσει αντικείμενα στο περιβάλλον.

Όπως πολλά αντικείμενα στο παιχνίδι, οι παίκτες στοχεύουν τη σφεντόνα κινώντας το χειριστήριο Wii Remote™ Plus.


protoselida

World Business

Κεντρική τράπεζα Σ. Αραβίας: Σε ετοιμότητα για παροχή ρευστότητας

Κεντρική τράπεζα Σ. Αραβίας: Σε ετοιμότητα για παροχή…

Έτοιμη να παρέχει ρευστότητα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε περίπτωση που χρειαστεί, προκειμένου να βοηθήσει την...

Media

 ΕΡΤ2: Αφιέρωμα στον Τάκη Σπυριδάκη

ΕΡΤ2: Αφιέρωμα στον Τάκη Σπυριδάκη

Τιμώντας τη μνήμη του ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τάκη Σπυριδάκη που απεβίωσε πριν λίγες μέρες,...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Υγεία & Διατροφή

ΕΔΟΕΑΠ: Καλύπτει μέρος του κόστους της εξωσωματικής

ΕΔΟΕΑΠ: Καλύπτει μέρος του κόστους της εξωσωματικής

Μέχρι τέσσερις προσπάθειες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με δυνατότητα αποζημίωσης της κρυοσυντήρησης ωαρίων, καθώς και αποζημίωση για...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.