Πέντε χρόνια χρειάστηκε για να υλοποιηθεί το The Legend of Zelda: Skyward Sword

Το The Legend of Zelda: Skyward Sword αντιπροσωπεύει μία από τις βαθύτερες και πλουσιότερες εμπειρίες που έχει ποτέ παράγει η Nintendo, καθώς χρειάστηκαν πάνω από 100 δημιουργοί και περισσότερα από πέντε χρόνια ανάπτυξης για να ολοκληρωθεί.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πανευρωπαϊκά στις 18 Νοεμβρίου 2011 και προπαρασκευαστικά στο λανσάρισμά του η Nintendo θα αποκαλύπτει διάφορες πληροφορίες για το παιχνίδι.

 

Ανάμεσα στις πολυάριθμες λεπτομερείς και πλούσιες τοποθεσίες του παιχνιδιού περιλαμβάνεται και το Faron Woods, όπου ο ηρωικός Link™ θα πρέπει να ολοκληρώσει σημαντικές αποστολές στο επικό του ταξίδι για να σώσει την Zelda™.

 

Για να τον βοηθήσουν να τα καταφέρει, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν μοναδικές ικανότητες και αντικείμενα, καθώς περιηγούνται στο δάσος. Μερικά από τα στοιχεία του παιχνιδιού που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

 

- Faron Woods και Skyview Temple: Το δάσος είναι η πρώτη τοποθεσία που επισκέπτεται ο Link μετά την αναχώρησή του από το Skyloft, έναν νησιωτικό κόσμο που αιωρείται ψηλά στον ουρανό. Οι άνθρωποι του Skyloft δεν έχουν πατήσει ποτέ στο έδαφος, οπότε αυτή είναι μία περίεργη και καινούρια εμπειρία για τον Link. Περιδιαβαίνοντας στο δάσος τα βήματά του τον οδηγούν στον Skyview Temple, όπου πιθανόν να κρατείται αιχμάλωτη η Zelda.

 

- Dash / Τρέξιμο: Κρατώντας πατημένο το κουμπί Α οι παίκτες μπορούν να κάνουν τον Link να τρέχει πιο γρήγορα και να του δίνουν ακροβατικές ικανότητες, όπως την ικανότητα τρέχει κατακόρυφα σε κάποιον απότομο τοίχο για να πιαστεί και να σκαρφαλώσει σε κάποιο γκρεμό. Αυτό όμως καταναλώνει μέρος της αντοχής του Link, η οποία ανανεώνεται με το χρόνο όταν δεν χρησιμοποιείται η ικανότητα Dash. Μερικές δυνατές επιθέσεις, όπως η Spin Attack, καταναλώνουν επίσης αντοχή.

 

Όταν όλη η αντοχή του Link έχει χρησιμοποιηθεί, οι κινήσεις του γίνονται πιο αργές για ένα μικρό χρονικό διάστημα, καθώς ανακτά την ενέργειά του.

- Dowsing / Ραβδοσκοπία: Η Fi, το πνεύμα του πανίσχυρου Goddess Sword και ο οδηγός του Link, ενημερώνει τον Link ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το σπαθί για να ψάξει πράγματα μέσω ραβδοσκοπίας.

 

Όταν είναι σε dowsing mode, δηλαδή όταν ο Link κρατάει το σπαθί του απλωμένο μπροστά του, το σπαθί θα κάνει θόρυβο όταν σημαδεύει προς την κατεύθυνση του επιθυμητού στόχου, ο οποίος θα λάμπει.

 

Αυτή η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά αντικείμενα και χαρακτήρες στο παιχνίδι. Στο Faron Woods ο Link την χρησιμοποιεί για να ψάξει για την Zelda, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στον Skyview Temple, όπου εντοπίζει την αύρα της Zelda.

 

- Kikwi: Τα Kikwi είναι χαρητομένα, χνουδωτά πλάσματα που συνατνά ο Link καθώς εξερευνά το δάσος και μοιάζουν σαν μία διασταύρωση μεταξύ φυτού και ζώου. Ο Link μπορεί να ψάξει τα Kikwi στο δάσος μέσω ραβδοσκοπίας για να τον βοηθήσουν στην αναζήτησή του για την Zelda.

 

-Slingshot / Σφεντόνα: Πρόκειται για ένα από τα πρώτα αντικείμενα που αποκτά ο Link στο παιχνίδι. Αν και δεν είναι το πιο ισχυρό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακινητοποιήσει εχθρούς και να ενεργοποιήσει αντικείμενα στο περιβάλλον.

Όπως πολλά αντικείμενα στο παιχνίδι, οι παίκτες στοχεύουν τη σφεντόνα κινώντας το χειριστήριο Wii Remote™ Plus.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.