Ειδήσεις - Ελλάδα

Στέγνωσαν τα πορτοφόλια…οι αντλίες πάλι είναι full

Παιχνίδι σε βάρος των πολιτών με σκοπό την αισχροκέρδεια, έγινε για ακόμη μια φορά με το πρόσχημα της απεργίας των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια.

 

Ένα επικοινωνιακό παιχνίδι στο οποίο κανένας δεν ξεκαθάρισε πως και να κρατούσε η απεργία –η οποία τελικά ανεστάλη σήμερα- η αγορά δεν θα είχε πρόβλημα στα αποθεματικά της.

 

Η dealnews έγραψε για το «παιχνίδι» (Φουλάρισμα χωρίς λόγο) δίνοντας αναλυτικά και τα πρατήρια που τροφοδοτούνταν κανονικά και δεν θα είχαν πρόβλημα στην προμήθεια καυσίμων.

 

Οι πολίτες οι οποίοι και δοκιμάζονται αυτό το διάστημα και ταλαιπωρούνται εξαιτίας των συνεχόμενων απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έσπευσαν στα πρατήρια να γεμίσουν πριν να είναι αργά με βενζίνη.

 

Κάποιοι –που δεν θα έκαναν έτσι κι αλλιώς απεργία επειδή δεν άνηκαν στα ΕΛΠΕ- όχι μόνο δεν είπαν στους οδηγούς πως δεν υπάρχει θέμα έλλειψης καυσίμων, αλλά τους προέτρεπαν να γεμίσουν το αμάξι τους με 100αρα καθώς η απλή είχε τελειώσει.

 

Κυκλοφοριακό σημειώθηκε σε πολλά σημεία του λεκανοπεδίου λόγω των ουρών που είχαν συγκεντρωθεί στα πρατήρια καυσίμων, των οποίων οι υπάλληλοι έτρεχαν πανικόβλητοι.

 

Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν δοθεί προς διάθεση το πετρέλαιο θέρμανσης.

 

Ωστόσο το παιχνίδι των κερδοσκόπων για ακόμη μια φορά ήταν επικερδέστατο με το αρμόδιο υπουργείο να μην στέκεται καν στο πόστο του παρατηρητή.

 

Κατά τ' άλλα η πάταξη της φοροδιαφυγής κυνηγώντας τους απλούς πολίτες ξανά και ξανά και μη προστατεύοντας τους από τα δόντια των κερδοσκόπων, φαίνεται να είναι η πολιτική γραμμή που έχει χαράξει το κράτος.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή