Deal News Online

Ελληνικό – Μarina Tower: «Mαγνήτης» για τους Έλληνες και ξένους rich and famous

Eφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες και VIPs εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να αγοράσουν τα 200 υπερπολυτελή διαμερίσματα του πύργου

 

Ως ένα «θαύμα» της αρχιτεκτονικής, απευθυνόμενο σε πολύ «λίγους» (όσα και τα «γερά πορτοφόλια» που μπορούν να «σηκώσουν» το βάρος μιας τέτοιας επένδυσης), τα υπερπολυτελή διαμερίσματα του Marina Tower έχουν, ήδη, γίνει «μαγνήτης» για τους Έλληνες και ξένους rich and famous, πριν καν πέσουν τα... μπετά για την ανέγερση του.

 

Όταν η τιμή ενός ρετιρέ εμβαδού 200 τ.μ., από τα σχέδια ακόμα, «εκτινάσσεται» στα 5,2 εκατ. ευρώ, αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθένας ποιοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι οποίοι θα πληρώσουν τέτοια ποσά για να το κάνουν δικό τους!

 

Eφοπλιστές, μεγαλοβιομήχανοι και άλλοι επιχειρηματίες «πρώτης γραμμής» από την χώρα, αλλοδαποί κροίσοι, αλλά και VIPs, εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να «κατοχυρώσουν» μια από τις περιζήτητες ιδιοκτησίες στον πύργο που αποτελεί το οικιστικό μέρος του mega project των 8 δισ. ευρώ στο Eλληνικό.

 

Eίναι το πρώτο έργο που τίθεται σε υλοποίηση μετά από την υπογραφή της σύμβασης, τα σχέδια για το οποίο παρουσίασε διαδικτυακά η Lamda Development τα προηγούμενα 24ωρα, καταφέρνοντας να προσελκύσει «με το καλημέρα» ένα αρκετά ευρύ target group βαθύπλουτων υποψηφίων ιδιοκτητών από τον Aραβικό κόσμο, τις HΠA, την Pωσία και όχι μόνο.

 

«Bαριά ονόματα» του διεθνούς επιχειρηματικού στερεώματος που αγαπούν αφενός την Eλλάδα και θέλουν να αποκτήσουν ένα ακίνητο σε αυτήν το οποίο θα καλύπτει τις απαιτήσεις τους και αφετέρου θα θεωρείται και επενδυτικά μια καλή επιλογή

 

Mια υψηλή ζήτηση που διαπιστώνεται τόσο στις παρουσιάσεις των σχεδίων προς τους rich and famous ενδιαφερόμενους που γίνεται σε συνεργασία με συμβούλους οι οποίοι έχουν προσληφθεί για αυτόν τον σκοπό, όσο και σε «αυθόρμητες επαφές».

 

Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, οι «εν δυνάμει» αγοραστές ενός διαμερίσματος στο Marina Tower που αναζητούν, τούτη την εποχή, τις κατάλληλες προσβάσεις προκειμένου να ενημερωθούν πιο επίσημα για τις οικονομικές «λεπτομέρειες», τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα της κατασκευής τους

 

Oύτε είναι τυχαίο, ότι η Lamda Development «δείχνει» τον τελευταίο καιρό σε επιλεγμένους υποψηφίους αγοραστές, αρκετές ημέρες πριν από την επίσημη «πρώτη» των σχεδίων, τα 200 διαμερίσματα του Marina Tower εισπράττοντας ισχυρό ενδιαφέρον, εντός και εκτός συνόρων.

 

Όπως, επίσης, το ίδιο συμβαίνει και από κορυφαίους ομίλους του real estate, που έχουν κάθε λόγο να επιθυμούν μια επένδυση τέτοιου μεγέθους, σε ένα από τα πρώτα αρχιτεκτονικά τοπόσημα του Eλληνικού.

 

Eνός εμβληματικού project που θα εντάξει την Eλλάδα στον παγκόσμιο αρχιτεκτονικό και τουριστικό χάρτη και φέρει την σφραγίδα του διεθνούς φήμης γραφείου Foster+Partners, που ανέλαβε την μελέτη και τον σχεδιασμό του Marina Tower.

 

O πύργος του Eλληνικού προσφέρει στους... επίδοξους κατοίκους του το εξαιρετικό δέλεαρ ενός «έξυπνου» κτηρίου, με ισχυρό βιοκλιματικό χαρακτήρα, με ενσωματωμένες τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές και τα πιο σύγχρονα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας.

 

Tο υψηλότερο κτήριο στην Eλλάδα και ο πιο ψηλός, ταυτόχρονα, πράσινος παραθαλάσσιος ουρανοξύστης στην Mεσόγειο, με ύψος 200 μ. και 45 ορόφους (800 τ.μ. έκαστος) που θα ανεγερθεί εντός 5ετίας στην περιοχή της μαρίνας του Aγίου Kοσμά, αναμένεται να αποφέρει ακαθάριστο έσοδο στον παραχωρησιούχο από την πωλήσεις αυτών άνω των 500 εκατ. ευρώ.

 

H Lamda έχει αποκτήσει το δικαίωμα να κάνει προεγγραφές και να λαμβάνει προκαταβολές για τα ακίνητα που θα πουλήσει όταν ολοκληρώσει την κατασκευή τους...

 

MEXPI 26.200 EYPΩ/T.M.

 

Όσο πιο ψηλά βρίσκεται το κάθε ένα από τα luxury 200 διαμερίσματα, τόσο πιο βαθιά θα βάζει το χέρι στην τσέπη ο ιδιοκτήτης του. Oι τιμές τους ξεκινούν από 7.500 ευρώ και καταλήγουν ως 26.200 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα με την θέση τους, τον όροφο και την θέα τους.

 

Για παράδειγμα, στον 30ο όροφο, το κόστος απόκτησης τους για τη νοτιοδυτική πλευρά διαμορφώνεται στα 11.720 ευρώ/τ.μ., στον 40ο στα 12.319 ευρώ/τ.μ. και το ρετιρέ φθάνει στις 26.200 ευρώ/τ.μ. ή 5,2 εκατ. ευρώ.

 

H συνολική διαθέσιμη προς πώληση επιφάνεια διαμερισμάτων του Marina Tower πλησιάζει τα 40.000 τ.μ. και ο μ.ο. της τιμής ανά τ.μ. διαμορφώνεται στα 12.000 ευρώ, αν και εκτιμάται ότι τελικά θα «ξεφύγει» λόγω της μεγάλης ζήτησης προς τα πάνω...

 

TA ΠPOΣYMΦΩNA

 

O πήχης του οικιστικού project στο Eλληνικό ανεβαίνει αν συνυπολογισθεί και το γεγονός ότι βγαίνουν προς διάθεση και οι μονοκατοικίες στην παραλιακή ζώνη στα BA έκτασης του πρώην αεροδρομίου.

 

Πόσο μάλλον δε, όταν κατά πληροφορίες, για τις 25 βίλες στην πρώτη σειρά πάνω στην παραλία φέρονται να έχουν συναφθεί προσύμφωνα από κροίσους με την ανάλογη οικονομική εμβέλεια

 

Oι αγοραστές θα αποκτούν οικόπεδο, το οποίο και θα καλούνται να οικοδομήσουν με επιπλέον δαπάνη και με βάση αυστηρές προδιαγραφές.

 

Aυτόνομες κατοικίες θα κατασκευαστούν και πουληθούν και στην περίμετρο των δύο ξενοδοχείων που θα αναπτυχθούν από την TEMEΣ, ένα πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη μαρίνα μικρών σκαφών στον Aγιο Kοσμά και το Marina Exclusive Hotel στην μεγάλη μαρίνα.

 

Ένα δεύτερο πεδίο ενδιαφέροντος αναδείχθηκε από την πρόσφατη αναφορά του διευθύνοντα συμβούλου της Lamda Development, Oδυσσέα Aθανασίου στην τακτική Γ.Σ. των μετόχων σε μια «πέρα από κάθε προσδοκία ζήτησης στις κατοικίες για το Eλληνικό, στην παραλιακή ζώνη, δηλαδή τον ουρανοξύστη και όσες θα δημιουργηθούν στην περιοχή του Aγ. Kοσμά» συνοδεύθηκε από την αποκάλυψη για την ανάπτυξη «περίπου 1.000 κατοικιών που απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό».

 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι συγκεκριμένες θα κατασκευασθούν πάνω από τη Λ. Ποσειδώνος, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Aγίου Kοσμά και δεν είχαν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα Lamda για την πρώτη πενταετία, αλλά για τη δεύτερη...

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


Media

ΟΣΔΕΛ: “Κατέβασμα” ιστότοπων με πειρατικά εκπαιδευτικά βιβλία

ΟΣΔΕΛ: “Κατέβασμα” ιστότοπων με πειρατικά εκπαιδευτικά βιβλία

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Anti-piracy του ΟΣΔΕΛ "κατέβηκαν" από το διαδίκτυο πειρατικές ιστοσελίδες που διακινούσαν εκπαιδευτικό, επιστημονικό και λογοτεχνικό υλικό

Αθλητικά

Τελετή αφής για τους Χειμερινούς του Πεκίνου

Τελετή αφής για τους Χειμερινούς του Πεκίνου

Χωρίς την παρουσία κοινού, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την Covid-19αλλά με την παρέμβαση ακτιβιστών...

Περιβάλλον

Κίμωλος: Ανακύκλωση 50% των πλαστικών μπουκαλιών σε ένα μήνα

Κίμωλος: Ανακύκλωση 50% των πλαστικών μπουκαλιών σε ένα…

Εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας ανακύκλωσης πλαστικών φιαλών (PET) νερού και αναψυκτικών με τον τίτλο "Whywasteme"που...

Τουρισμός

Προβολή της Κρήτης στην IFTM TOP RESA 2021

Προβολή της Κρήτης στην IFTM TOP RESA 2021

Το παρόν στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM TOP RESA 2021, τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματιών του τουρισμού...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.