Ναυτιλία

Wilhelmsen Ship Management Limited: Μεταφέρει την έδρα της στην Αθήνα

Η Wilhelmsen Management Limited ανακοινώνει τη μετεγκατάστασή της (DWM) από την Κύπρο στην Αθήνα.

 

Με την μετεγκατάσταση της Diana Wilhelmsen Management Limited στην Ελλάδα η WSM επιδιώκει την ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά.

 

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της αναπτυξιακής στρατηγικής της WSM, προσβλέποντας στην μεγέθυνση του στόλου της ως προς την παροχή  διαχειριστικών υπηρεσιών προς πλοιοκτήτες. O κ. Carl Schou, CEO και Πρόεδρος της WSM σχολιάζει σχετικά: «Έχουμε παρατηρήσει σημαντική αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες διαχείρισης πλοίων στην ελληνική αγορά. H νέα μας στρατηγική έδρα θα προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τις σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες, αλλά και τους μελλοντικούς μας πελάτες».

 

Η WSM έχει ήδη χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο στην Ελληνική αγορά ως προς τις υπηρεσίες επιθεώρησης πλοίων και αναζητά τη διεύρυνση του πελατολογίου της μέσω της περαιτέρω παροχής ανταγωνιστικών διαχειριστικών υπηρεσιών.

 

Η DWM ιδρύθηκε το 2015 ως κοινοπραξία 50-50% με την Diana Shipping Inc.  Αντικείμενο της εταιρείας είναι η παροχή  υπηρεσιών τεχνικής διαχείρισης προς πλοιοκτήτες με έμφαση στα πλοία ξηρού φορτίου και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.


επιστροφή στην αρχή