Επί ποδός εν όψει της 17ης Νοεμβρίου

Από σήμερα, Δευτέρα αρχίζουν να τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα ασφαλείας για τον επικείμενο εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου. Τα μέτρα ασφαλείας θα γίνουν ιδιαίτερα αισθητά κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία.Περίπου επτά χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός για την αποφυγή επεισοδίων.

 

Οι συσκέψεις ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. είναι συνεχείς.

 

Αξιωματικοί της αστυνομίας δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο επεισοδίων και όπως λένε «θα ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα, ώστε η πορεία να γίνει απρόσκοπτα και να προστατευτούν περιουσίες».

 

Έντονη ανησυχία ωστόσο επικρατεί και στην πανεπιστημιακή κοινότητα με αφορμή και τα πρόσφατα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις παρελάσεις κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, από την πλευρά του, μετά τη συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων της Αθήνας διεμήνυσε πως «όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρηση τους».


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Μπρούλιας, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους διοργανωτές,...

Secret Money

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

Στο κτίριο επί της Aμαλίας στον αριθμό 40 που κάποτε στεγαζόταν το ΣΔOE βάζει πωλητήριο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.