Ειδήσεις - Ελλάδα

Στάσεις εργασίας ΑΔΕΔΥ-ΟΛΜΕ

Σε κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, με στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου και συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια στη 1 μετά το μεσημέρι, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Άγαλμα του Βενιζέλου αντίστοιχα.

 

Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει σε νέα γενική πανεργατική απεργία σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ κατά τις ημέρες της συζήτησης και της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού.

 

Σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας (12.00 μ.μ. ως το τέλος του ωραρίου) και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας-συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν έχει καλέσει τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

 

Δίωρη στάση εργασίας έχει κηρύξει για σήμερα και η ΟΛΜΕ Συγκεκριμένα η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα λήξει στις 14:00 για την πρωινή βάρδια, ενώ για την απογευματινή θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα λήξει στις 16.00.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή