Νέα ηγεσία άμεσα, επιμένει ο Χρυσοχοΐδης

Παρά το σάλο που προκάλεσε η πρόσφατη παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και οι βολές που εξαπέλυσε εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εμμένει στις θέσεις του και ζητά άμεσα την εκλογή νέας ηγεσίας στο κίνημα.

 

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογραμμίζει για ακόμη μία φορά την ανάγκη να ανοίξουν άμεσα οι διαδικασίες απολογισμού του κυβερνητικού έργου της διετίας και να εκλεγεί νέα ηγεσία από τη βάση. Επαναλαμβάνει δε ότι υπάρχει ένα βαθύ σχίσμα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και την κοινωνία, επισημαίνοντας ότι το Κίνημα διέρρηξε τη σχέση του με την πολιτική και ιδεολογική του παράδοση.

 

«Χωρίς αμφιβολία το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε ιδεολογικά γυμνό και πολιτικά απροετοίμαστο να αντιμετωπίσει μια τέτοιου μεγέθους κρίση. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε το ίδιο λάθος. Οι διαδικασίες απολογισμού του κυβερνητικού έργου της διετίας πρέπει να ανοίξουν άμεσα. Ακόμα και αν η κομματική γραφειοκρατία δεν το επιθυμεί, αμέσως μετά τις γιορτές προτείνω να ανοίξουν οι διαδικασίες. Να προχωρήσουμε με ταχείς ρυθμούς, σύμφωνα με ό,τι προβλέπεται από το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, σε απολογισμό, εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση και ανασύνθεση της παράταξης», υπογραμμίζει ο κ. Χρυσοχοΐδης.

 

«Οφείλουμε να συγκρουστούμε με όλες τις δυνάμεις που αποτελούν πηγή ανασφάλειας και κοινωνικής αδικίας: τη συντηρητική λαϊκίστικη Δεξιά και την αδιέξοδη Αριστερά, που με τη στάση και τις εμμονές τους εμποδίζουν την κοινωνία να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον. Αλλά και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ να αγωνιστούμε ενάντια σε ιδεοληψίες που αναπαράγουν φαινόμενα σύγχυσης και καθυστέρησης: είτε τον κάλπικο κοινωνισμό είτε τη νεοφιλελεύθερη απόκλιση» αναφέρει επίσης στο άρθρο του ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Media

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 83 χρονών, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.