Αντιδρά ο πολιτικός κόσμος στις απεργίες των δημόσιων ΜΜΕ

«Οι πολίτες μπορούν να ζήσουν και χωρίς την ΕΡΤ», δήλωσε ο επικεφαλής της Δράσης Στέφανος Μάνος από το βήμα του συνεδρίου του Economist και άνοιξε το χορό των επικρίσεων κατά των επαναλαμβανόμενων απεργιών στα δημόσια ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας.

 

Ο πολιτικός κόσμος αντιδρά καθώς θεωρεί ότι εφόσον οι πολίτες χρηματοδοτούν με το ανταποδοτικό τέλος τη λειτουργία της, δικαιούνται να λαμβάνουν και αντίστοιχες υπηρεσίες.

 

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μιλώντας στο σταθμό Mega, εξέφρασε την έντονη δυσφορία του.

 

Από την άλλη, ο τομεάρχης ΜΜΕ της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου κατήγγειλε τη διοίκηση της ΕΡΤ για την στάση της σημειώνοντας ότι «είναι, τουλάχιστον, παράδοξο, μια ημέρα πριν τη συζήτηση στη Βουλή της τροπολογίας που αντιμετωπίζει τα προβλήματα των εργαζομένων στα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης, η διοίκηση της ΕΡΤ να καταφεύγει σε δικαστικές μεθοδεύσεις για να κηρύξει παράνομη την απεργία τους».

 

Διαβάστε επίσης: Απεργιών συνέχεια στα δημόσια ΜΜΕ


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.