Αναβάλλεται το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, λόγω των διαδοχικών συνεδριάσεων, Τετάρτη και Πέμπτη, του Υπουργικού Συμβουλίου.

 

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με διευρυμένη σύνθεση υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου και σε αυτήν θα μετέχουν, εκτός από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, και οι υπουργοί και αναπληρωτές υπουργοί της κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου.

 

Εν τω μεταξύ, πέντε πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι κ.κ. Γιώργος Θωμάς, Βαγγέλης Μαλέσιος, Στέφανος Μανίκας, Γιάννης Νικολάου και Μηνάς Σταυρακάκης, οι οποίοι προ μηνός παραιτήθηκαν από μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, συγκρότησαν κίνηση για μια «Νέα σοσιαλδημοκρατική Συμφωνία». «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια εδώ», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα, κρίνοντας πως το Κίνημα «έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο». Τα πέντε πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποδίδουν την κύρια ευθύνη για την εξέλιξη στον Γιώργο Παπανδρέου, από τον οποίο ζητούν να αποχωρήσει, θεωρώντας ότι αυτό αποτελεί «αναγκαία συνθήκη για τη μετεξέλιξη του χώρου», αλλά «όχι και αρκετή».


protoselida

Media

Die Zeit: Υπαίθρια φυλακή για τους πρόσφυγες η Ελλάδα

Die Zeit: Υπαίθρια φυλακή για τους πρόσφυγες η…

Πολυσέλιδο ρεπορτάζ για τις σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στην Ελλάδα φιλοξενεί στην...

Secret Money

 OI ΠPΩTEΣ YΠOΓPAΦEΣ

OI ΠPΩTEΣ YΠOΓPAΦEΣ

Θα είναι αν μη τι άλλο μια ιστορική στιγμή, αυτή των υπογραφών στη σύμβαση για...

Αθλητικά

Τέταρτη σερί «κούπα» για το γυναικείο μπάσκετ του Ολυμπιακού

Τέταρτη σερί «κούπα» για το γυναικείο μπάσκετ του…

Η απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού στο γυναικείο μπάσκετ επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά στα Χανιά,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.