Κατά των πρόωρων εκλογών ο Χρυσοχοΐδης

Κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

 

«Πιστεύουμε πως οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν το 2013 στο τέλος αυτής της βουλευτικής θητείας, είναι θέμα σταθερότητας», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις που έκανε στον γερμανικό οικονομικό Τύπο το βράδυ της Τετάρτης.

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως εκφράζει την άποψη ολόκληρου του κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως είναι και σε προσωπικό επίπεδο πεπεισμένος ότι δεν πρέπει να πραγματοποιηθούν πρόωρες εκλογές την άνοιξη.

 

«Η Ελλάδα έχει σήμερα μια προτεραιότητα: να εφαρμόσει τα μέτρα που υιοθετήθηκαν» για να υπερβεί την κρίση της και να λάβει τη βοήθεια των Ευρωπαίων εταίρων της και του ΔΝΤ υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

 

«Όμως, η πρώτη από τις προτεραιότητες είναι η σταθερότητα», επανέλαβε, καθώς όπως είπε, αν οργανωθούν προσεχώς εκλογές η χώρα θα χάσει «τέσσερις με πέντε μήνες».


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.