Πριν τις εκλογές οι λαθρομετανάστες στα στρατόπεδα

Την πεποίθηση του, πως το πρώτο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών θα είναι έτοιμο να δεχτεί τους πρώτους «εισαχθέντες» πριν τις εκλογές, εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

 

Ο υπουργός μάλιστα επανέλαβε ότι «θα γίνουν πράξη» όλα όσα έχουμε δεσμευθεί ότι θα υλοποιήσουμε, και τα κέντρα κλειστής φιλοξενίας θα λειτουργήσουν.

 

«Πριν τις εκλογές θα λειτουργήσει το πρώτο, το οποίο -όπως είπε- θα είναι πρότυπο, προκειμένου να δουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ότι μιλάμε για ένα κέντρο φιλοξενίας με όλες τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας».

 

Οι οργανώσεις, υποστήριξε, συμφωνούν στη λειτουργία του αν τηρούνται οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ενώ έστειλε μήνυμα και προς όσους «επιχειρούν τα τελευταία χρόνια να εισέλθουν -και εισέρχονται- μη νόμιμα στη χώρα μας, οι οποίοι επιχειρούν είτε να μείνουν στη χώρα, είτε να πάνε στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας, ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο αυτή τη μεγάλη ανθρώπινη κρίση που διαχέεται αυτή τη στιγμή μέσα στην κοινωνία μας».


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.