Υπό έλεγχο η κίνηση στα λιμάνια της χώρας Προτεινόμενο

Αν και η κρίση αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην μαζική έξοδο προς τις διάφορες επαρχίες της χώρας και δη και στα νησιά, δεν είναι λίγοι αυτοί που από νωρίς τα χαράματα προσήλθαν στα λιμάνια για να ταξιδέψουν. Πάντως η όλη κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, καθώς, σε σχέση με άλλες χρονιές, η κίνηση παρουσιάζειο κάμψη.

 

 

Το 100% αγγίζει η πληρότητα στα πλοία, με τα λιμεναρχεία Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου, να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα για τη διευκόλυνση εκδρομένων του Πάσχα.

 

Αυξημένη αναμένεται η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς πολλοί ταξιδιώτες που δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν στη διάρκεια της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ προς τα νησιά, αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα.

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν, τα μεσάνυχτα, έξι πλοία, μεταφέροντας 6.373 επιβάτες, 915 ΙΧ, 477 φορτηγά και 177 δίκυκλα.

Για τον Αργοσαρωνικό απέπλευσε ένα πλοίο με 316 επιβάτες, 3 ΙΧ, 5 φορτηγά και 4 δίκυκλα. Επίσης, στο λιμάνι κατέπλευσαν αντίστοιχα τρία πλοία, με 600 επιβάτες, 68 ΙΧ,143 φορτηγά και 9 δίκυκλα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας απέπλευσαν δύο πλοία με 1177 επιβάτες, 329 ΙΧ, 54 φορτηγά και 16 δίκυκλα. Ανίστοιχα κατέπλευσαν στο λιμάνι 2 πλοία με 105 επιβάτες, 26 ΙΧ, 12 φορτηγά και 1 δίκυκλο.

Απο το λιμάνι του Λαυρίου πραγματοποιήθηκε χθες τα μεσάνυχτα ένα δρομολόγιο πλοίου που μετέφερε 306 επιβάτες, 62 ΙΧ, 33 φορτηγά και 7 δίκυκλα.

Η ακτοπλοική εταιρεία ATTICA GROUP έχει δρομολογήσει για σήμερα το βράδυ και ένα έκτακτο δρομολόγιο, στις 9:15 από Πειραιά για Πάρο-Νάξο.

Σημειώνεται ότι πέρυσι, Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη 19 και 20 Απριλίου, είχαν αποδράσει από το λιμάνι του Πειραιά 37.717 επιβάτες, από τη Ραφήνα 7719 και από το Λαύριο 1966.

Το λιμενικό σώμα καλεί όσους πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μιάμισι ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης περιμετρικά των λιμανιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 14944 του ΟΤΕ, την ημέρα του ταξιδιού τους.

Επίσης στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, υπάρχει όλο το 24ωρο προαναγγελία των αναχωρήσεων και των αφίξεων των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας.


protoselida

World Business

Rosatom: Ξεκινά στα τέλη του 2019 η κατασκευή του δεύτερου πυρηνικού αντιδραστήρα της Τουρκίας

Rosatom: Ξεκινά στα τέλη του 2019 η κατασκευή…

Το «πρώτο μπετόν» σχεδιάζει να ρίξει στα στα θεμέλια των εγκαταστάσεων του δεύτερου πυρηνικού αντιδραστήρα...

Media

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco σε φυσιολογικούς ρυθμούς

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco…

Η πλήρης επιστροφή της Saudi Aramco στους φυσιολογικούς όγκους παραγωγής πετρελαίου, "ίσως πάρει μήνες", ...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.