Ευκαιρίες για 300 εκατομμύρια νέους προσφέρει η Microsoft

Η Microsoft ανακοίνωσε στις 20 Σεπτεμβρίου μια νέα διεθνή πρωτοβουλία, το Microsoft YouthSpark, που έχει ως στόχο να δημιουργήσει σε ορίζοντα τριετίας ευκαιρίες για 300 εκατομμύρια νέους σε περισσότερες από 100 χώρες.

 

Η πρωτοβουλία αυτή φιλοδοξεί να δώσει μια χείρα βοηθείας στους νέους ώστε να αναπτύξουν και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους, προσφέροντάς τους μεγαλύτερες ευκαιρίες σε επίπεδο εκπαίδευσης, απασχόλησης και επιχειρηματικότητας.

 

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η Microsoft ξεκινάει επίσης μια σειρά από νέα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης:

 

-Το «Give for Youth» αποτελεί ένα διεθνές marketplace, που εστιάζει στην εύρεση χρηματοδότησης για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που αναπτύσσουν προγράμματα για την υποστήριξη των νέων σε όλο τον κόσμο.

 

-Το «Microsoft YouthSpark Hub» είναι ένας διαδικτυακός χώρος μέσα στον οποίο το κοινό μπορεί να αναζητήσει και να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, τα προγράμματα και τις πηγές που αφορούν στους νέους και παρέχονται από τη Microsoft και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία.

 

-Το «Microsoft InnovateforGood» αποτελεί μια διεθνή διαδικτυακή κοινότητα που επιτρέπει στους νέους να συνεργάζονται, να εμπνέονται και να αλληλοϋποστηρίζονται, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία προκειμένου να βοηθήσουν τις κοινότητές τους.

 

Με αφορμή την έναρξη της νέας αυτής πρωτοβουλίας, ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft Corp. δήλωσε:

 

«Μέσω του Microsoft YouthSpark δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε 300 εκατομμύρια νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, εστιάζοντας τις δράσεις μας σε επίπεδο Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά και άλλους πόρους της εταιρίας, στο να προσφέρουμε στους νέους ανθρώπους ευκαιρίες στην εκπαίδευση, την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα.

 

Πιστεύουμε ότι μέσω των συνεργασιών μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τους νέους να αλλάξουν τον κόσμο τους και έχουμε δεσμευτεί να αξιοποιήσουμε την τεχνολογίας μας, τις ικανότητές μας, το χρόνο μας και τους πόρους μας προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση».

 

Σημειώνεται ότι μέσω του Microsoft YouthSpark, η εταιρία θα διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος των κονδυλίων της σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που θέτουν στον πυρήνα των δράσεών τους τούς νέους.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την πλήρη λίστα με τα προγράμματα YouthSpark της Microsoft στην επίσημη ιστοσελίδα YouthSpark Hub.


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Media

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 83 χρονών, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.