Τσίπρας: Στόχος τους να ξεπουλήσουν την δημόσια περιουσία όσο - όσο

Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στον ΟΠΑΠ.

 

«Στόχος τους είναι να ξεπουλήσουν την δημόσια περιουσία όσο - όσο, δήθεν για να δημιουργήσουν εικόνα αντιστροφής του κλίματος» ανέφερε ο κ. Τσίπρας και τόνισε ότι «στην πραγματικότητα αυτό που επιχειρούν είναι ένα έγκλημα εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου, της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων πολιτών».

 

Υποστήριξε ακόμη ότι «η στρατηγική τους είναι γνωστή: Πρώτα υποτιμούν την αξία της δημόσιας περιουσίας και στη συνέχεια την ξεπουλάνε σε εξευτελιστικές τιμές για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα αλλά και για να δημιουργήσουν μια οικονομική και εργασιακή ζούγκλα».

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».

 

Ο κ. Τσίπρας έστρεψε τα βέλη του και στο ΤΑΙΠΕΔ, τονίζοντας πως αποτελεί το μηχανισμό που κάνει τη βρόμικη δουλειά. «Πρόκειται για έναν οργανισμό που λειτουργεί παράτυπα και παράνομα. Για έναν οργανισμό που εμπλέκεται στον ελάχιστο χρόνο της λειτουργίας του σε δεκάδες υποθέσεις που πρέπει να ερευνηθούν και προκαλούν εύλογα ερωτηματικά», πρόσθεσε.


protoselida

World Business

H Walmart μηνύει την Tesla

H Walmart μηνύει την Tesla

Η Walmart μηνύει την Τesla, καθώς όπως υποστηρίζει τα ηλιακά πάνελ της δεύτερης προκάλεσαν πυρκαγιές...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.