Η Intrasoft μπαίνει στην αυτοκινητοβιομηχανία με έργο στον Όμιλο Volkswagen

Έργο υλοποίησης νέου λογισμικού στον Όμιλο Volkswagen ανέλαβε η Intrasoft International.

 

Το έργο -ύψους 0,5 εκ. ευρώ για την α' φάση- αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου συντήρησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του έργου αυτού, η Intrasoft International θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει μία βάση δεδομένων, η οποία θα συγκρίνει τις διαστάσεις όλων των γεωμετρικών δεδομένων ανά κατηγορία των ανταγωνιστών του Ομίλου Volkswagen, απεικονίζοντας γραφικά δισδιάστατα και τρισδιάστατα στοιχεία των ανταγωνιστών, και συγκεκριμένα παραμέτρους της κατασκευής ενός αυτοκινήτου με όλες τις ειδικές τεχνικές λεπτομέρειες, κατηγοριοποιημένων και δομημένων ανάλογα με την πλατφόρμα, την κλάση, τον κινητήρα και άλλα συναφή συγκριτικά δεδομένα. Το αποτέλεσμα δίνει άμεσα στα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης της Volkswagen μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα στάδια ανάπτυξης των ανταγωνιστών. Η επέκταση του συστήματος θα γίνει σε β' φάση και για την Audi AG.

 

Το έργο αυτό είναι μια συνεργασία με την εταιρεία PROSTEP, η οποία έχει δημιουργηθεί από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, για να υλοποιεί εξειδικευμένες εφαρμογές για την αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροπορική βιομηχανία.

 

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που εξασφαλίσαμε συμφωνία με τoν Όμιλο Volkswagen στη Γερμανία, έναν παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για την Intrasoft International, το έργο αυτό αποτελεί ένα ακόμα δείγμα επιτυχίας στην προσπάθειά μας να αναζητούμε διαρκώς νέες αγορές και μελλοντικές ευκαιρίες διεθνώς, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των μεταβαλλόμενων αναγκών των παγκόσμιων αυτών αγορών. Ο χώρος της αυτοκινητοβιομηχανίας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των νέων αγορών, όπου δίνει δυναμικό παρόν η Intrasoft International, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η ανάθεση της εν λόγω σύμβασης δείχνει ότι η Intrasoft International διαθέτει ισχυρή παγκόσμια φήμη ως αξιόπιστος εταίρος στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών», δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, κ. Αθανάσιος Κωτσής.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τεχνολογία

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, μίλησε την προηγούμενη...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.