Ο Γόντικας στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι


Ο Δημήτρης Γόντικας, πλαισιωμένος από μία διοικούσα επιτροπή που θα αποτελείται από τους κ.κ. Νίκα, Πολέμη και Βεκρή θα "τρέξουν" τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Αρνήθηκε να αναλάβει ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: ''Θα βοηθήσω από το πίσω κάθισμα"!

 

Όπως ανακοινώθηκε από τον κ. Βεκρή, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε ομόφωνα να παραμείνει σε ρόλο προεδρεύοντος αντιπροέδρου ο Δημήτρης Γόντικας, δεύτερος αντιπρόεδρος θα είναι ο Γιώργος Νίκας, τρίτος ο Αδαμάντιος Πολέμης και μέλος ο Τζόνι Βεκρής.

 

Γόντικας: «Μας περιμένει δουλειά»

 

«Μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά. Γιατί βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

 

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Έχει ο Θεός»


«Είναι δύσκολη η εποχή που περνάει ο Παναθηναϊκός. Ο χρόνος θα δείξει αν θα βρούμε λύση. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Να περάσουν τρεις μήνες και έχει ο θεός».

 

Ο Νικόλας Πατέρας, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ, δήλωσε: « Έγινε ένα συμβούλιο σε καλό κλίμα και πήραμε σημαντικές αποφάσεις με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα παραμείνω ως μέλος του ΔΣ και αν χρειαστεί κάτι η ομάδα και μου ζητηθεί θα είμαι κοντά», ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μαρινάκη, απάντησε:

 

«Αυτές είναι παιδικές ασθένειες που βγαίνουν σε κάποιους ανθρώπους. Κάποια στιγμή θα τις ξεπεράσουν».

 

Αδαμάντιος Πολέμης: «Θέλω να είμαι 100% σίγουρος για ότι κάνω»

 

«Είχα αποφασίσει να μην αναλάβω την προεδρία της ομάδας γιατί δεν μου αρέσει η δημοσιότητα. Περιμένω τους επόμενους μήνες, οι υπόλοιποι τρεις να με μάθουν ορισμένα πράγματα έτσι ώστε να ξανασκεφτώ το ενδεχόμενο να αναλάβω την προεδρία και να είμαι 100% σίγουρος για ότι κάνω.»

 

O κ. Πολέμης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Γκρέμιο για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να παραχωρηθεί ο Βραζιλιάνος μέσος.

 

«Ο κ. Γόντικας είναι σε επαφές και μιλάει με τον ποδοσφαιριστή για αυτό το θέμα. Ο Ζιλμπέρτο έχει ένα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι κι αν τελικά θελήσει να πάει, τότε δεν νομίζω πως θα σταθούμε εμπόδιο».

 

Γιώργος Νίκας: «Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός»

 

«Να ευχαριστήσω το ΔΣ για την τιμή που με εξέλεξε σε αυτήν την θέση. Υπάρχει παναθηναϊκή ομοψυχία από όλους τους μετόχους και τους επόμενους μήνες θα φανεί αυτό. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός έχει τον κόσμο του και τους μετόχους του κι όλοι θα σταθούν κοντά στην ομάδα.»

 

Πηγή Sport-Fm.gr


protoselida

Media

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον ηθοποιό Αιμίλιο Βεάκη

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον ηθοποιό Αιμίλιο Βεάκη

Με αφορμή την συμπλήρωση 135 χρόνων από την γέννηση, στις 13 Δεκεμβρίου 1884, στον Πειραιά...

Αθλητικά

Super League: Απόφαση-βόμβα για αποχή από διαιτητές

Super League: Απόφαση-βόμβα για αποχή από διαιτητές

Αντιδρώντας για τα... παρατράγουδα των τελευταίων αγωνιστικών και τις επιθέσεις που δέχονται από παράγοντες των...

Τουρισμός

Αλόννησος: Ξεχώρισε στην πολωνική έκθεση Grecka Panorama

Αλόννησος: Ξεχώρισε στην πολωνική έκθεση Grecka Panorama

Ο Δήμος Αλοννήσου συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στην πολωνική έκθεση Grecka Panorama που πραγματοποιήθηκε για...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.