Σύσκεψη για επενδύσεις, κτηματολόγιο, υδρογονάνθρακες

Για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου στον τομέα του ΥΠΕΚΑ, την υλοποίηση των μνημονιακών υποχρεώσεων και την απλούστευση των διαδικασιών, όπου απαιτείται, συζήτησαν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό ΠΕΚΑ, Ευάγγελο Λιβιεράτο και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη επίσπευσης των περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων για επενδύσεις, στην επιτάχυνση κατάρτισης του Κτηματολογίου καθώς και στις διαδικασίες μετεγκατάστασης του υπουργείου στο κτίριο του «Μινιόν». Έγινε επίσης επισκόπηση των εξελίξεων αναφορικά με τις σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης που βρίσκονται σε εξέλιξη και κοντά στο στάδιο ολοκλήρωσης.

 

Τέλος, στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα συντονισμού με άλλα υπουργεία, όπου υπάρχουν συναρμοδιότητες προκειμένου να αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις που οφείλονται στη γραφειοκρατία.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.