Αθλητικά

Ελεύθερος ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ελεύθερος αφέθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος προηγουμένως είχε παρουσιαστεί στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και είχε συλληφθεί καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για μη καταβολή οφειλών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ.

 

Ο κ. Νικολαΐδης οδήγηθηκε στην Εισαγγελεία Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου απολογήθηκε και εν συνεχεία, αφού πλήρωσε την εγγύηση, αφέθηκε ελεύθερος.

«Καλά κάνει η δικαιοσύνη και ψάχνει αυτό το θέμα. Εγώ είμαι καθαρός και δεν χρωστάω ΦΠΑ. Μόνη εκρεμμότητα ήταν ο φόρος μισθωτών υπηρεσιών» δήλωσε κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια ο Ντέμης Νικολαΐδης.

 

Υπενθυμίζεται ότι τα χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο ξεπερνούν τα 170 εκατ. ευρώ και για αυτά κατηγορούνται οι πρόεδροι της Ένωσης από το 2004 ως σήμερα.

 

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τον Ντέμη:

 

«Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή