Πολιτική

Kόντρα Καμμένου-Χρυσοχοΐδη στη Βουλή για τον αδελφό του Παπανδρέου

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με αιχμή αναφορές του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι ο αδερφός του Γ.Παπανδρέου είναι εμπλεκόμενος σε ΜΚΟ για τον Ασωπό και μάλιστα κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου να τις ερευνήσει.

 

Ο κ. Χρυσοχοϊδης απευθύνθηκε στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγοντας:

 

«Κατονομάζονται συγκεκριμένα πράγματα και εμπλέκεται ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, αλλά στα δικαστήρια ζητάτε συγγνώμη. Μετά έρχεστε εδώ και αποκαλείτε διεφθαρμένους είτε πολίτες είτε πολιτικούς» και κάλεσε τον κ. Καμμένο αν έχει κάτι συγκεκριμένο να πάει στον Εισαγγελέα ή να το φέρει στη Βουλή.

 

«Ο Ανδρίκος Παπανδρέου είναι εκείνος που έπαιρνε λεφτά από την πράσινη Ανάπτυξη για να κάνει σεμινάρια με διαχειριστές, όπως ο προσωπικός σας φίλος κ. Γριβέας που τον διορίσατε στο ΔΣ του ΤΤ και έδωσε δάνειο στον εαυτό του 17 εκατ. ευρώ και την κοπάνησε. Δικό σας ρουσφέτι είναι» απάντησε ο κ. Καμμένος.

 

«Αποκαλώ τον κ. Καμμένο ψεύτη και συκοφάντη και ζητώ να ανακαλέσει. Δεν γνωρίζω πρόσωπο με το όνομα Γριβέας. Αν δεν ανακαλέσει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη για να τον ενάγω» ανταπάντησε ο Μ. Χρυσοχοϊδης.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή