ΟΤΕ: Συμφωνία με εργαζόμενους για τα ωράρια

Στην υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, για το ωράριο εργασίας στα εμπορικά καταστήματα του ΟΤΕ, προχώρησαν η διοίκηση του Οργανισμού και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.

 

Σύμφωνα με την ΕΣΣΕ, το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων στα μεγαλύτερα καταστήματα του ΟΤΕ υπολογίζεται πλέον με βάση το σύνολο των ωρών εργασίας σε επίπεδο τριμήνου. Οι εργαζόμενοι θα εργάζονται από 3 έως 9 ώρες ημερησίως, με το πρόγραμμα εργασίας να είναι μηνιαίο. Στην περίπτωση μειωμένης ή αυξημένης εργασίας, οι τυχόν επιπλέον ή λιγότερες ώρες εργασίας θα συμψηφίζονται με αντίστοιχα μειωμένη ή αυξημένη εργασία εντός του ίδιου τριμήνου.

 

«Ο μετασχηματισμός του ΟΤΕ σε μια σύγχρονη επιχείρηση υψηλών επιδόσεων που βάζει τον πελάτη στο επίκεντρο, συνεχίζεται. Το νέο μοντέλο ωραρίων εργασίας στα καταστήματα, που συμφωνήθηκε με την ΟΜΕ-ΟΤΕ, είναι ένα από τα πλέον καινοτόμα στην ελληνική αγορά. Η ΕΣΣΕ αυτή αποδεικνύει την προσήλωση της διοίκησης και των εργαζομένων στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας μέσα από σύγχρονες λύσεις για τον ΟΤΕ της νέας εποχής», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.

 

Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, η συμφωνία αυτή εξασφαλίζει ότι οι πελάτες θα εξυπηρετούνται καλύτερα, καθώς τα καταστήματα θα είναι ανά πάσα στιγμή πλήρως στελεχωμένα, οι εργαζόμενοι θα διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους, καθώς δεν θα εργάζονται με διακεκομμένο ωράριο 3 ημέρες την εβδομάδα, ενώ η εταιρεία θα μπορεί να οργανώνει αποτελεσματικά την παρουσία των υπαλλήλων στα καταστήματα βάσει των αναγκών.


protoselida

Media

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της από το VAR

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της…

To  αρχικό αίτημά της για την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR επαναφέρει...

Secret Money

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Tώρα που η ΔEH από το «γκρεμό» στον οποίο βρισκόταν, βαδίζει στο δρόμο της «διάσωσης»,...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.