Στην κρουαζιέρα ποντάρει ο Μουσουρούλης Προτεινόμενο

Στο αυξημένο ενδιαφέρον των μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας του κόσμου για τη χώρα μας αναφέρθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης, κατά την επίσκεψή του σε ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια, το Norwegian Spirit, το οποίο έχει καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά.

 

Χρειαζόμαστε αφίξεις στο έδαφος και όχι απλούς επιβάτες, με περισσότερους αφετήριους λιμένες και με νέους προορισμούς, τόνισε στις δηλώσεις του ο υπουργός. «Μαγνήτης», σημείωσε, δεν είναι μόνο οι κατάλληλες και ανταγωνιστικές υποδομές, αλλά και η πολύ καλή εξυπηρέτηση, όπως και τα χαμηλά λιμενικά τέλη και «οι φορείς διαχείρισης λιμένων πρέπει να το καταλάβουν καλά αυτό».

 

Όπως επεσήμανε ο κ. Μουσουρούλης, με το νέο νόμο του ΥΕΝΑ, η κρουαζιέρα αποκτά μεγαλύτερη ευελιξία αφού δίνεται το δικαίωμα επιβίβασης και από ενδιάμεσους λιμένες προσέγγισης, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο τις τοπικές οικονομίες.

 

«Στην κρουαζιέρα η ναυτιλία τέμνεται με τον τουρισμό και «το κέρδος από την ανάπτυξή της θα είναι διπλό», εκτίμησε ο υπουργός και στο πλαίσιο αυτό σημείωσε ότι «θα πρέπει να δούμε και το ελληνικό κρουαζιερόπλοιο».


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.