Ο Α. Καρκαζής διευθύνων σύμβουλος της Credit Agricole Leasing

Ο κ. Αναστάσιος Καρκαζής ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της Crédit Agricole Leasing Hellas (πρώην Εμπορική Leasing), έπειτα από μια επιτυχημένη θητεία 11 ετών στον όμιλο της Εμπορικής Τράπεζας.

 

Ο κ. Καρκαζής διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην χρηματοοικονομική διοίκηση, έχοντας διατελέσει για περισσότερα από 20 χρόνια διευθυντικό στέλεχος εταιριών σε διάφορους κλάδους στην Ελλάδα, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία.

 

Ξεκίνησε την καριέρα του στην KPMG και συνέχισε σε διάφορες εταιρίες, συμπεριλαμβανομένων των Coopers & Lybrand και Carrier Hellas. Εντάχθηκε στον όμιλο της Εμπορικής Τράπεζας το 2001 ως Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας Επενδύσεων, διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής της ασφαλιστικής Φοίνιξ Μetrolife από το 2005 έως το 2007 και επέστρεψε στην Τράπεζα ως Διευθυντής στην Διεύθυνση Καρτών και μετά ως επικεφαλής της Μονάδας Τραπεζικών Υπηρεσιών.

 


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τεχνολογία

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, μίλησε την προηγούμενη...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.