Με τον Κινέζο ομόλογό του συναντήθηκε ο Κεδίκογλου

Με εξαμελή αντιπροσωπεία της Γενικής Διοίκησης Τύπου και Εκδόσεων της Κίνας με επικεφαλής τον αρμόδιο υπουργό Song Mingchang συναντήθηκε στην Αθήνα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

 

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Κεδίκολγου δήλωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, αναφέροντας συγκεκριμένα τη συνεργασία μεταξύ της ΕΡΤ και της κινεζικής τηλεόρασης, του CCTV, καθώς και του ΑΠΕ-ΜΠΕ με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων.

 

«Υπάρχουν, όμως, πολλά περιθώρια διεύρυνσης αυτής της συνεργασίας», είπε, εξηγώντας ότι αναφέρεται και σε συνεργασία των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης.

 

Επ' αυτού, προσέθεσε, οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να κάνουν πιλοτικό μοντέλο τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, καθώς ο Κινέζος ομόλογος τού κ. Κεδίκογλου είναι από την Καντόνα, μια παραθαλάσσια περιοχή στη Νότια Κίνα που έχει πολλά κοινά με τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια.

 

«Το πιο σημαντικό είναι η ανταλλαγή πληροφοριών σε όλα τα επίπεδα. Και σε επίπεδο ενημερωτικό, και σε επίπεδο επιχειρηματικό των δύο χωρών. Πρέπει να διευρυνθούν», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


protoselida

Media

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον στιχουργό Πυθαγόρα

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον στιχουργό Πυθαγόρα

Με αφορμή την συμπλήρωση φέτος 40 χρόνων από το θάνατο του σπουδαίου στιχουργού Πυθαγόρα Παπασταματίου,...

Secret Money

 Eμπλοκή με  τον... Hρακλή

Eμπλοκή με τον... Hρακλή

Mε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις προσήλθαν στις συναντήσεις της Tετάρτης, μεταξύ τραπεζιτών και υφ. Oικονομίας...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.